Τρεις και play off για τον Αστέρα

Τρεις και play off για τον Αστέρα

Απρίλιος 22, 2015 - 11:53
1 σχόλια

Τρεις αγωνιστικές απομένουν ακόμα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League και την έναρξη των play off με τον Αστέρα να βρίσκεται πολύ κοντά στην συμμετοχή του.

Με την  βαριά ήττα από την Βέροια την περασμένη αγωνιστική η αρκαδική ομάδα έχασε την ευκαιρία αφενός να αυξήσει την διαφορά της από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτόν στην βαθμολογία και δίνουν «μάχη» για να μπουν στην πρώτη πεντάδα και αφετέρου έχασε την ευκαιρία και με βάση τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής να πάρει τον πρώτο βαθμό για το μίνι πρωτάθλημα των play off.

Ο Αστέρας μπορεί να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας όμως θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση  μέχρι και το τέλος ώστε αρχικά να εξασφαλίσει την συμμετοχή του και ύστερα να προσπαθήσει να μπει με τον καλύτερο συντελεστή στα play off που ξεκινούν σε λίγο καιρό.

Σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε οι «κιτρινομπλέ» έχουν να αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 26/4, 17:30) εντός έδρας, θα πάνε την προτελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη με την Ακριτική ομάδα να είναι στις υποψήφιες για είσοδο στα play off ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κλείνει για τον Αστέρα στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ με τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα.

Με βάση την βαθμολογία του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή ο Αστέρας θα ξεινούσε το πρωτάθλημα με 0 βαθμούς όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 5η θέση του πρωταθλήματος ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα έμπαιναν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 2 πόντους.

Αναλυτικά η βαθμολογία των play off αυτή την στιγμή:

1. ΠΑΟΚ 2

2. Παναθηναϊκός 2

3. Αστέρας Τρίπολης 0

4. ΠΑΣ Γιάννινα 0

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League της 31ης αγωνιστικής

1. Ολυμπαικός 73

2. ΠΑΟΚ 60

3. Παναθηναικός 59

4. Αστέρας Τρίπολης 52

5. ΠΑΣ Γιάννινα 51

6. Ατρόμητος 47

7. Ξάνθη 46

8. Παναιτωλικός 46

9. Κέρκυρα 40

10. Καλλονή 40

11. Βέροια 40

12. Πανιώνιος 38

13. Πανθρακικός 37

14. Λεβαδειακός 37

15. Πλατανιάς 37

16. Εργοτέλης 31

17. ΟΦΗ 13

18. Νίκη Βόλου -6

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μάλλον θερινό όνειρο τα playoffs για φέτος ! Εκτός αν σοβαρευτούν διοίκηση ,παίχτες και ..ο (Ε)Βεργέτης !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.