Οργή στη Νέα Δημοκρατία για την φράση «θα τους ξεσκίσω» του Κασσελάκη

Οργή στη Νέα Δημοκρατία για την φράση «θα τους ξεσκίσω» του Κασσελάκη

Μάιος 09, 2024 - 21:50
6 σχόλια

Η έκφραση «θα τους ξεσκίσω» που χρησιμοποίησε πρόσφατα σε συνάντησή του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η έκφραση «θα τους ξεσκίσω» είναι πολύ σκληρή, δεν χρησιμοποιείται από πολιτικούς και μάλιστα σε δημόσια δήλωση.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Νίκο Ρωμανό να εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!

ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρομανός.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Δεν είναι προβληματικό να θίγονται στην ΝΔ με κάτι τέτοια ; Στην παράταξη που ακούστηκε από την παραιτηθείσα βαφτιστείρα του Κοκου « θα σας πω αίμα», μέχρι του Αδωνη το «θα σας σκίσω» όταν ήταν υπό έλεγχο και αδιευκρίνιστος αθωώθηκε, μέχρι του Σαμάρα περί τεθλασμένης κτλ. Πολύ ευαίσθητοι έχουν γίνει να το κοιτάξουν… πάντως τα Τεμπη θα τους σκίσουν και η έπαρση τους. Διότι στην Ελλάδα είμαστε πατρίδα-θρησκεία- οικογένεια. Και αυτοί μας πείραξαν και τα τρία και θα το δουν στην κάλπη …

Ο Λουμίδης στους καφέδες, ο Στέφανος στο ξέσκισμα, έκαστος στο είδος του που λένε!

Θίχτηκε η ΝΔ γι' αυτό που είπε ο Κασσελάκης και δεν έχει θιχτεί που έχει στις τάξεις της τον απόπατο της πολιτικής τον τηλεβιβλιοπώλη και έμπορο νανογιλέκων

13:58 @ Ο Άδωνης έχει πει "Θα σας γδάρω !!!!" από το βήμα της Βουλής, δεν το θυμάσαι καλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.