Πρόσφατα σχόλια

 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 7 ώρες 55 λεπτά
  Ο τεμπέλης θέλει να παίρνει τα λεφτά αυτού που εργάζεται και να σχηματίζει θεωρίες του τσίπουρου για να αποδείξει ότι η τεμπελιά του είναι πολιτική άποψη. Με λίγα λόγια η ιστορία της Ελληνικής αριστεράς. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια αλλά δυστυχώς αυτές έχασαν. Επικράτησε το σύριζα στην ενδοοικογενειακή κόντρα. Καλύτερα έτσι. Έγιναν περισσότερο ρεζίλι και γρηγορότερα.
 • Από το άρθρο: Νέα μόδα: Ρεζερβέ αμμουδιά στο Παράλιο Άστρος (pics)   πριν από 8 ώρες 38 λεπτά
  Άνθρωποι απλοί του μόχθου είναι που πάνε κάθε μέρα στο ίδιο σημείο και κάνουν μπάνιο με τα παιδιά τους και αντί να κουβαλάνε τις ομπρέλες τους της αφήνουν εκεί. Που είναι το κακό; πήγε κάποιος και τον έδιωξαν ; Γιατί βγάζετε τόσο μιζέρια ; εσείς που πάτε στην θάλασσα δεν βάζετε ομπρέλα την μισή μέρα; η μήπως είναι καλύτερα να πάει στις ενοικιαζόμενες και να πληρώσει 15ευρω. Ενημέρωσε κάποιος ότι είναι παράνομο ; όσο για τους ελληνοαμερικανους βλάχους, οποίος είναι μάγκας ας πάει να δουλέψει στο εξωτερικό και μετά τα λέμε, εάν επιβιώσεις πρώτα.μαθετε να είστε ταπεινοί και όχι ψευτόμαγκες.
 • Από το άρθρο: Γεύμα στην Εύη Τατούλη παρέθεσε ο Ερμής Μελιγούς (pics)   πριν από 9 ώρες 2 λεπτά
  19.58 οχι απο τωρα ,εχει ξεκινησει η μασα,κοιτα φωτο πριν ενα χρονο και σημερινες και θα τα δεις διπλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 9 ώρες 15 λεπτά
  Συνδέεις δηλαδή την αριστερά με τους τεμπέληδες; Και παλινόρθωση,δηλαδή δεξιά, σημαίνει επιστροφή στο Ancien Regime; 15ος αιώνας;
 • Από το άρθρο: Ξενάγηση νεοσύλλεκτων οπλιτών στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης (pics)   πριν από 9 ώρες 39 λεπτά
  Καλά μην κουράζεστε τόσο με την ξενάγηση στο μουσείο
 • Από το άρθρο: Ο Γιάννης Κότσιρας στο Λεβίδι για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι   πριν από 9 ώρες 42 λεπτά
  Οι Λεβιδαιοι θα πανε;
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 10 ώρες 52 λεπτά
  Για να επανέλθουμε στο αυστηρά επιστημονικό μέρος (DNA) της συζήτησης, μπορεί κάποιος σύντροφος να τεκμηριώσει και την άποψη Πασχάλη (στιγμιαίο λάθος) που αρνείται επίσης το επιστημονικό πόρισμα;
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 10 ώρες 55 λεπτά
  Δεξιά σημαίνει αστική δημοκρατία. Αυτό που μισούν οι τεμπέληδες.
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 11 ώρες 58 λεπτά
  Παύλο η αριστερά έχει ταυτιστεί με την πολιτική αστική ορθότητα από τότε που άρχισε να πηγαίνει (στολισμένη σαν λατέρνα) στις δεξιώσεις της Αμερικάνικης Πρεσβείας καινα κυβερνάει τον τόπο με "Στουρνάρες" , "Κατσέλη" και "Ανωμερίτη".
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 12 ώρες 27 λεπτά
  Ποιες είναι οι αξίες της δεξιάς Παύλο; Αφορούν όλους ή μέρος του πληθυσμού;
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 12 ώρες 47 λεπτά
  Παύλο ξέρεις τι σημαίνει παλινόρθωση;
 • Από το άρθρο: Αναμνήσεις από το δικό μας περίπτερο στην Αγία Βαρβάρα Σεχίου (pics)   πριν από 14 ώρες 55 λεπτά
  Καλος ανθρωπος. Ο θεος να τον αναπαύσει
 • Από το άρθρο: «Σου ‘πα μάνα πάντρεψέ με» στο θεατράκι της Βυτίνας   πριν από 15 ώρες 45 λεπτά
  Αφού μιλάμε για Γορτυνια τότε όλα τα άλλα είναι περιττά!!!
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 16 ώρες 9 λεπτά
  @Λαικός Παρατηρητής - Από πότε η "αριστερά" έχει σχέση με την "αστική ορθότητα"; Ειδικά η Ελληνική αριστερά έχει μπερδέψει τα μπούτια της. Ελάχιστη έως μηδενική σχέση έχει με την αστική δημοκρατία. Πράγματι πριν 10 χρόνια ελάχιστοι θα είχαν το θάρρος να υπερασπιστούν δικαστές γιατί ακόμα η αριστερή ιδεολογία έσπερνε τον φόβο. Τώρα προκαλεί μόνο το γέλιο. Η εξουσία φρόντισε για αυτό. Κατέρρευσε η μπούρδα της αριστεράς στην Ελλάδα. Η δεξιά και η αστική δημοκρατία ευρύτερα, δικαιώθηκαν σε δύο φάσεις. Η πρώτη όταν έπεσε το τοίχος και η δεύτερη με την διακυβέρνηση σύριζα.
 • Από το άρθρο: «Σου ‘πα μάνα πάντρεψέ με» στο θεατράκι της Βυτίνας   πριν από 18 ώρες 3 λεπτά
  Μάλλον κάνατε την παρατήρηση για να πείτε μια κακία. Διότι φαίνεται ότι δεν είστε γνώστης της παράδοσης όσο θέλετε να δείχνετε. Υπάρχει και συρτός απο την περιοχή της Γορτυνίας με αυτόν τον τίτλο
 • Από το άρθρο: Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook   πριν από 18 ώρες 39 λεπτά
  Το δικαστήριο κάνει αναλυτική αναφορά σε γεμιστήρα όπλου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου μαζί με άλλο οπλισμό. Όπως αναφέρει στην ακμή και στα χείλη του γεμιστήρα, εντοπίστηκε «βιολογικό υλικό που ταυτίζεται με το γενετικό τύπο» της Ηριάννας.
 • Από το άρθρο: Ενοποίηση α λα «Καλλικράτης» και στα Λιμενικά Ταμεία   πριν από 19 ώρες 6 λεπτά
  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ . ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗς ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΤΡΙΝΟΥ;
 • Από το άρθρο: Αναμνήσεις από το δικό μας περίπτερο στην Αγία Βαρβάρα Σεχίου (pics)   πριν από 20 ώρες 45 λεπτά
  Ευχαριστώ πολύ φίλε Θοδωρή για τις αναμνήσεις και τα όμορφα λόγια που έγραψες για τον πατέρα μου!!! Για μένα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, Πράος, σοβαρός, και λιγομίλητος. Πράγματι του άρεσε να διοργανώνει εκδρομές και να διασκεδάζουμε όλοι μαζί η γειτονιά, τραγουδώντας μέσα στο λεωφορείο κ.λ.π. Ευχαριστώ πολύ!!!
 • Από το άρθρο: Μαντάς: Ευθύνη της Περιφέρειας η αποτυχία του προγράμματος δακοκτονίας (vid)   πριν από 21 ώρες 47 λεπτά
  Σαφέστατος ο στόχος. Αποτυχία του προγράμματος δακοκτονίας για τρίτη συνεχή χρονιά. Έτσι του χρόνου η Περιφέρεια με απευθείας ανάθεση το αναθέτει σε εργολάβους της επιλογής της με ότι συνεπάγεται αυτό. Να χαιρόμαστε τον Στολιώτη περιφερειακό σύμβουλο και "γεωπόνο- ειδικό σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης"
 • Από το άρθρο: Αναμνήσεις από το δικό μας περίπτερο στην Αγία Βαρβάρα Σεχίου (pics)   πριν από 21 ώρες 53 λεπτά
  παραμενεις ρομαντικος και ψυχουλα - ασχημος συνδυασμος για την εποχη μας

Σελίδες