Επικαιρότητα

Latest

Αίσιο τέλος είχε εξαφάνιση ηλικιωμένου στο Ζευγολατιό

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση ανεύρεσης

Read More

Η προϊστορία των αναμετρήσεων Αστέρας-Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο 1 Νοεμβρίου για 8η φορά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Super League με την παράδοση να λέει πως δεν υπάρχουν ισοπαλίες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις

Read More

Ο ποταμός Μυλάωντας στην Καμενίτσα

Ο ποταμός Μυλάωντας που κατεβαίνει από την περιοχή της Νυμφασίας για να συμβάλει χαμηλότερα με τον ποταμό Τράγο στην περιοχή της Παναγίτσας.

Η φωτογραφία ανήκει στη Β.Μ

Read More

«Διάλογος» ; Για τα απορρίμματα

Το περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι ART TV με έδρα την Τρίπολη και η εκπομπή « Κοντά στην Επικαιρότητα» με  παρουσιαστή τον  κ. Παπαηλίου Γιώργο  φιλοξένησε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου τον πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Δημήτρη Καμπόσο, τον αντιδήμαρχο κ.

Read More

Η αποστολή της Κ-20 για ματς με Ολυμπιακό

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού το Σάββατο στις 13:30 μ.μ.

Read More

Ας ...μαγειρέψουμε

Το Arcadia Portal με τη στήλη "Ας μαγειρέψουμε" σας παρουσιάζει κάθε φορά μία συνταγή για φαγητό ή για γλυκό. Μία στήλη με νόστιμες συνταγές για τις νοικοκυρές και όχι μόνο.

Η σημερινή μας συνταγή

Read More

Άθλος Μαινάλου: 316 αθλητές στα 680 μέτρα υψόμετρο (photos)

Ο Άθλος Μαινάλου 2014 (run+bike), έγινε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά,  το Σαββατοκύριακο 25-26/10/2014 στην περιοχή της Βυτίνας και υλοποιήθηκε με την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας.

Read More

Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας Δούρου - Λυμπεροπούλου

Συνάντηση της Περιφερειάρχη  Αττικής Ρένας Δούρου με την Περιφερειακή Σύμβουλο Πελοποννήσου Δήμητρας Λυμπεροπούλου επικεφαλής της «Πελοπόννησος Οικολογική» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στο περιθώριο της συνάντησης της Περιφερειακής Αρ

Read More

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς με Ολυμπιακό

Μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα (1/11) πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (19.30).

Read More

Οφέλη του μητρικού θηλασμού στη δημόσια υγεία

Η Υφυπουργός Υγείας, σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, στην αίθουσα τύπου Υπουργείου Υγείας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου), μίλησε για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού στη δημόσια υγεία, κ

Read More

Σελίδες