Επικαιρότητα

Latest

Μαγική συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο Άστρος (pics,vid)

Ρεπορτάζ του astrosnews.gr

Με μια μαγική συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη ολοκληρώθηκαν χθες οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Read More

Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν μείωση 38% στην επικουρική την Παρασκευή

Έως και 38% θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις έξι Ταμείων την Παρασκευή καθώς το τρίτο «κύμα» της μείωσης αφορά σε 120.000 συντάξεις που επανυπολογίζονται.

Read More

Τον λένε Αρτέμη

Άκουσαν την ντουντούκα μες στο μεσημέρι της Παρασκευής. Δεν ήταν η συνηθισμένη διαφήμιση κάποιας παράστασης Καραγκιόζη. Μια κάπως απειλητική γυναικεία φωνή που στρίγκλιζε, καλούσε σε μια συγκέντρωση. Και πήγαν.

Read More

Στο ΚΔΑΥ Τρίπολης τα ανακυκλώσιμα της Κορίνθου

Εδώ και αρκετούς μήνες επικρατεί αναβρασμός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε σχέση με το χρόνιο πρόβλημα των απορριμμάτων.

Read More

Απαιτητικό και επιμελώς οργανωμένο το σχέδιο ανάδειξης Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης

Χαιρετισμός της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στην παράσταση "Πλούτος" στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης.

Αγαπητοί φίλοι,

Read More

Εκδηλώσεις στο Βαλτεσινίκο για την 190η επέτειο μάχης του «Αγιονικόλα»

Δήήμερος εορτασμός 10 /11 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή όλων των φορέων του Βαλτεσινίκου για την 190η επέτειο της μάχης του "Αγιονικόλα" τον Σεπτέμβριο του 1826.

Read More

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στα Τσακώνικα τελέστηκε στην Βασκίνα (pics,vid)

Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βασκίνας, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Τσακώνικη Διάλεκτο και Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των απανταχού Βασκινιωτών, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητρο

Read More

Συνεργασία ΜΚΟ με το ΥΠΠΕΘ για παιδιά προσφύγων

Τις γενικές κατευθύνσεις αλλά και επιμέρους λεπτομέρειες του προγράμματος  εκπαίδευσης για τα παιδιά των προσφύγων παρουσίασε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου σε περισσότερους από  40 εκπροσώπους διεθνών οργανισμών και ΜΚΟ ( Unicef, Ύπατη Αρμοστεία, ΔΟΜ, Ε

Read More

Βραδιά τιμής για το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας

Με ιδιαίτερη χαρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σας προσκαλεί στην τιμητική μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 9 μ.μ.

Read More

Σελίδες