Επικαιρότητα

Latest

Νικολάκου: Ομαλά κύλησε η εκλογική διαδικασία

Σε δηλώσεις της Ντίνας Νικολάκου στο ArcadiaPortal.gr μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας ανέφερε ότι όλα κύλησαν ομαλά και ότι τα μικρά θέματα που προέκυψαν λύθηκαν άμεσα.

Read More

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τα exit polls (video)

Ο κ. Γιάννης Κουνέλης, γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των Exit Polls μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr, σχολιάζοντας τη διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ:

Read More

Τα πρώτα Exit Polls των εκλογών

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα exit poll, τα οποία δείχνουν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, και τρίτο κόμμα το Ποτάμι ή τη Χρυσή Αυγή.

Read More

Εκλογές 2015: Ολοκληρώνεται η διαδικασία των εκλογών

Ολοκληρώνεται σε λίγο η προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες, οι οποίες θα κλείσουν και θα σφραγιστούν στις 19:00 ακριβώς. Η εκλογική διαδικασία φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί ομαλά, με ελάχιστα προβλήματα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στη Β.

Read More

Το Arcadia Portal μεταδίδει ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών

Το Αrcadia Portal σε μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση θα είναι κοντά σας την Κυριακή 25 Ιανουαρίου να σας μεταδώσει ζωντανά με εγκυρότητα, συνέπεια και αμεσότητα τα αποτελέσματα.

Read More

Αποτελέσματα Εκλογών 2015 στην Αρκαδία

Συνεχής ενημέρωση αποτελεσμάτων για τον Νομό της Αρκαδίας.

Read More

Το… αντίο του Γεωργακόπουλου

Με μια ανάρτηση σε γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιώργος Γεωργακόπουλος έκανε τον απολογισμό του στα 8 χρόνια που φορούσε το αστέρι στο στήθος.

Read More

Κοπή πίτας του Μητροπολιτικού ΙΝ Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (photos+video)

Τό Ἐκκλησιαστικό Συμβούλιο τοῦ Μητροπολιτικοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Βασιλείου ἔκοψε τήν Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα, τήν ὁποία εὐλόγησε ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας καί Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, παρουσίᾳ τῶν Σεβ. Μητροπολιτῶν Πατρῶν  κ.κ.

Read More

Αρχιερατικό Μνημόσυνο στον Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (photos+video)

Τήν Κυριακή 25η Ἰανουαρίου 2015, ὁ Σεβ. Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Μαντινείας καί Κυνουρίας, κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, πλαισιούμενος ἐκ τῶν Ἀρκάδων Ἀρχιερέων καί πνευματικῶν αὐτοῦ τέκνων, Σεβ. Μητροπολιτῶν Πατρῶν  κ.κ.

Read More

Σελίδες