Επικαιρότητα

Latest

Ανοιχτά και το Σάββατο (13/2) τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ

Η κίνηση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό είναι ιδιαίτερα έντονη και τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σάββατο από τις 13:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Read More

Οι αγρότες της Αρκαδίας άνοιξαν τα διόδια της Νεστάνης

Οι αγρότες του μπλόκου της Νεστάνης έκλεισαν το διόδια ξαφνικά το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου, ενώ είχαν αποφασίσει το αντίθετο.

Read More

Απονομή πτυχίων και κοπή πίτας από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Lingua (pics)

Με μεγάλη επιτυχία και σε μια κατάμεστη από γονείς και μαθητές  αίθουσα, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8  Φεβρουαρίου , η κοπή πίτας και η απονομή των πτυχίων γλωσσομάθειας στους 96 ε

Read More

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 12-14 Φεβρουαρίου

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Read More

Αρκαδικός: Μαθητική εξέδρα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου έχει εξαιρετική βαθμολογική σημασία για τον Αρκαδικό και για τον λόγο αυτό θα επιστρατευτεί και το… νέο αίμα της ομάδας.

Read More

«Βιομηχανική πανσέληνος» στη Μεγαλόπολη

"Βιομηχανική πανσέληνος" (Timelapse frame)

Θερμοηλεκτρικό φυτό, Μεγαλόπολη μονάδα Α'  Μεγαλόπολης

Η φωτογραφία ανήκει στον Vitas Pi

Read More

Μην πας Μέγαρο, Αλέξη

Ο ελληνικός Τύπος, και μάλιστα ο έντυπος, είναι κομάντο παντός καιρού. Οι εκδότες που επιβίωσαν στην Κατοχή, κρέμονται στα περίπτερα και τώρα. Οι ίδιοι μια χαρά τα κατάφεραν στη χούντα. Η Μεταπολίτευση, πεδίον δόξης λαμπρόν.

Read More

Ξαφνικά 30 αγρότες έκλεισαν τα διόδια της Νεστάνης

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 16:00 και ενώ στην Αθήνα οι αγρότες συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, περίπου τριάντα αγρότες έκλεισαν και πάλι τα διόδια της Νεστάνης επ' αόριστον.

Read More

Σελίδες