Επικαιρότητα

Latest

Αιτήσεις μόνιμων εκπαιδευτικών για θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων

Προθεσμία τριών ημερών έχουν στη διάθεσή τους μόνιμοι εκπαιδευτικοί, που πληρούν τις προϋποθέσεις, για να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης σε θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ) σε κέντρα φιλοξενίας.  Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω το

Read More

Επικήρυξη του αγριόχοιρου στην Αρκαδία;

Επιτακτική η ανάγκη εύρεσης λύσης για τις ζημιές που έχουν προκαλέσει οι αγριόχοιροι στην περιοχή της Αρκαδίας ζήτησε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου σε τακτική συνεδρίαση.

Read More

Αγιασμός για τον Ορχομενό Λεβιδίου (pics)

Τον καθιερωμένο Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σωματικής Αγωγής Ορχομενός Λεβιδίου στο γήπεδο του το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου.

Read More

Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ στην Αρκαδία

Την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάση, τον Βουλευτή Ημαθίας, κ.

Read More

Στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή η διαχείριση των απορριμμάτων

Ο κύβος ερρίφθη! Ύστερα από χρόνιες διαμάχες και αμφιταλαντεύσεις, η Κυβέρνηση αποφάσισε, διά των Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Read More

Αναμονή έως και πέντε χρόνια για επιστροφή ΦΠΑ

Ακόμα και για τέσσερα ή πέντε χρόνια είναι πιθανόν να χρειαστεί να περιμένει μια επιχείρηση για να λάβει από την Εφορία την επιστροφή ΦΠΑ που δικαιούται.

Read More

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: H Κυβέρνηση να δείξει σεβασμό στην ιστορία της ΔΕΗ

  Η κυβέρνηση αποφάσισε με κατεπείγουσα διαδικασία την ψήφιση (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου) πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει την ένταξη του Ομίλου ΔΕΗ στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ,  μεταφέροντας το σύνολο των μετοχών.
 

Read More

«Μπλόκο» ΚΕΔΕ στις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση

Όπως φαίνεται, σε μάχη θα εξελιχθεί η αλλαγή του εκλογικού συστήματος αλλά και των θητειών των αιρετών στους Δήμους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδρίαε τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη και ο πρόεδρος κ. Γ.

Read More

Έρχονται νέες ρυθμίσεις για τα χρέη στην Εφορία

Τέλος στη ρύθμιση των 100 δόσεων και τον ερχομό νέων ρυθμίσεων ανακοίνωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης. Σε συνέντευξή του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως η κυβέρνηση επιδιώκει να φέρει νέες ρυθμίσεις στην εφορία, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει κ

Read More

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ επιτυχόντων για το φροντιστήριο Άνοδος (pics)

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, δώσαμε το παρόν όπως κάθε χρόνο, μαθητές και καθηγητές του φροντιστηρίου “Ανοδος” στην ετήσια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση των επιτυχόντων 2015-2016.

Read More

Σελίδες