Επικαιρότητα

Latest

Οι «φασίστες» άναψαν τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου αφού άκουσε όλες τις εισηγήσεις αλλά και τις δευτερολογίες της αντιπολίτευσης για το θέμα των απορριμμάτων πήρε το λόγο θέλοντας να αναφερθεί και ο ίδιος σε αυτό το σοβαρό ζήτη

Read More

Το προφίλ της Τότεναμ

Η Αγγλική Τότεναμ είναι μία από τις πιο γνωστές Ευρωπαϊκές ομάδες και είναι η επόμενη αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στην 3η αγωνιστική του Europa League στο παιχνίδι της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Read More

Γρηγοράκος: Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει τόσο πολύ από τον Έμπολα

Για τον ιό Έμπολα μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφέροντας ότι η χώρα μας δεν κινδυνεύει γιατί δεν έχει απευθείας πτήσεις από τα μέρη στα οποία εκδηλώνεται ο ιος.

Read More

Ο Ζαχαριάς για στελέχωση 5ης Μονάδας του ΑΗΣ Μεγαλόπολης

Η κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. με τις αποφάσεις τους αλλά και τις μνημονιακές δεσμεύσεις για μη πρόσληψη νέου προσωπικού στη ΔΕΗ Α.Ε. θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την έναρξη λειτουργίας της 5ης Μονάδας του ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Β.

Read More

Αντιδράσεις για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων

Συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Read More

Υποβολή ενστάσεων αναπληρωτών Δασκάλων ΕΑΕ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι αναρτώνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε.

Read More

Τζόρτζεβιτς, Καρύδας πρώτοι σε δύο στατιστικές κατηγορίες

Δύο πρωτιές έχουν μέχρι στιγμής οι παίχτες του Αρκαδικού στις σχετικές ατομικές κατηγορίες αυτή των ριμπάουντ με τον Στέφαν Τζόρτζεβις και αυτή στα κλεψίματα με τον  Σάκη Καρύδα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

Read More

Υπάλληλος με πλαστά έγγραφα στο Δήμο Τρίπολης;

Σύμφωνα με ανάρτηση που έχει δημοσιευθεί στη Διαύγεια του Δήμου Τρίπολης έχει προκύψει θέμα με υπάλληλο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης καθώς φέρεται πως είχε προσκομίσει πλαστό απολυτήριο για την πρόσληψή στο Δήμο.

Read More

2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο εθελοντών ΦΔ όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού

Το 2ο σεμινάριο με θέμα «Τρόποι καταγραφής και παρακολούθησης των πληθυσμών των ειδών ερπετών και αμφιβίων» που υλοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, εστίασε στα ενδημικά, προστατευόμενα και απειλούμενα είδη που απαντούν στην προστατευόμενη πε

Read More

Πρόσληψη ναυαγοσώστη στο Δήμο Τρίπολης

Ύστερα από τα προβλήματα που προέκυψαν για τη χρήση του κολυμβητηρίου από το κοινό , το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης με ομόφωνη απόφαση προκήρυξε μία θέση ναυαγοσώστη ορισμένου χρόνου

 

Read More

Σελίδες