Επικαιρότητα

Latest

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Πρόγραμμα για γραφικές τέχνες και διαδικτυακές εφαρμογές

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εγκρίθηκε να υλοποιήσει στα πλαίσια του Leonardo Da Vinci το πρόγραμμα με τίτλο: «ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» για 15 δικαιούχους με διάρκεια αποστολής μία εβδομάδα και ημερομηνία υλοποίησης απ

Read More

Ανάσες στους βασικούς δίνει ο Βεργέτης στο ματς με Αιγινιακό

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λίγο στα έως τώρα παιχνίδια αναμένεται να δώσει ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ενόψει του αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη κόντρα στον Αιγινιακό.

Read More

Γιαννούλη: Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι το καφενείο της γειτονιάς μας (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας Αντωνία Γιαννούλη λίγες ώρες μετά την αποχώρηση διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης. Η κ.

Read More

«Αντιρατσιστικός» νόμος και ελευθερία της έκφρασης

Η ελευθερία της έκφρασης αποτελεί βασικό ατομικό δικαίωμα που κατοχυρώνεται συνταγματικά  με το άρθρο 14 παρ. 1 του Συντάγματος, τελεί δε υπό τη γενική επιφύλαξη του νόμου.

Read More

Το Σάββατο τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Προσφυγικού Ελληνισμού

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περιοχής Φιλικών Δήμου Τρίπολης, σας προσκαλούν, όπως παραστείτε

Read More

Ιερά Αγρυπνία για τη γιορτή της Συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου (photos+video)

Την Δευτέρα  22α   Σεπτεμβρίου  2014 το εσπέρας  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως  ετελέσθη   Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Συλλήψεως του Τιμίου Πρόδρομου και Βαπτιστού Ιωάννου. 

Read More

Ο Λυκουρέντζος για τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου και τη διακίνηση εισαγόμενης πατάτας

Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος  έπειτα από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου κατέθεσε σήμερα την ακόλουθη ερώτηση στη Βουλή:

Read More

Η Τραπεζούντα, αρχαία πόλη της Αρκαδίας

Μπορεί να μην έχουν καμια αίγλη η πέτρες αυτές, σε σχέση με την μεγαλοπρέπεια των αρχαίων ναών που ξέρουμε, είναι όμως τα απομεινάρια μια από της ισχυρότερες και αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδος.

Read More

Δωρεά υπολογιστών στα ειδικά σχολεία του δήμου από τους Παναρκάδες (video)

Mία ακόμη προσφορά θέλησε να κάνει η παγκόσμια παναρκαδική συνομοσπονδία στον τόπο που τόσο αγαπά και νοιάζεται. Οι απόδημοι θεωρούν πως είναι καθήκον τους να κάνουν μία δωρεά στην πατρίδα τους και ειδικά στην Τρίπολη.

Read More

Εύρεση ανάδοχου για το έργο: Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης ΤΚ Μελιγούς

Η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους υποψήφιους ανάδοχους- να καταθέσουν την έγγραφη προσφορά τους για την εργασία: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΜΕΛΙΓΟΥΣ»

Read More

Σελίδες