Επικαιρότητα

Latest

Η Πλάκα Λεωνιδίου το βράδυ

Η Πλάκα Λεωνιδίου

Η φωτογραφία ανήκει στον Κωνσταντίνο Τρανά

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην στήλη "Η φωτογραφία της ημέρας".

Read More

Τσουχτερός ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ για τα αγροτεμάχια

Αντιμέτωποι με μεγάλες αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ θα βρεθούν εντός ολίγων ημερών περισσότεροι από 1,6 εκατ. φορολογούμενοι που έχουν στην κυριότητά τους αγροτεμάχια, με την ανάρτηση των εκκαθαριστικών στο TAXISnet.

Read More

Ελεύθερο Internet σε κεντρικά σημεία του Παραλίου Άστρους

Όπως διαπιστώνει το astrosnews.gr, στο κέντρο του Παραλίου Άστρους, που συγκεντρώνει καθημερινά τους καλοκαιρινούς μήνες εκατοντάδες επισκέπτες, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ελεύθερη.

Read More

ΟΓΑ: Ξεκίνησε η παραλαβή των δελτίων για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Από σήμερα και έως τις 31/8/2016 θα μπορούν οι κληρωθέντες των προγραμμάτων του ΛΑΕ/ΟΓΑ να προσέρχονται, σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, για να παραλάβουν τα δελτία τους για τον κοινωνικό τουρισμό.

Read More

Η πρώτη insta φωτογραφία του Ντοναρούμα με το Αστέρι

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης με τον ίδιο να υπογράφει το νέο συμβόλαιο και την αρκαδική ομάδα να ολοκληρώνει με επιτυχία μία απουδαία μεταγραφή.

Read More

Γεφύρι του Δομοκού, στο Βιδιάκι Γορτυνίας: Από τον Πελοποννησιακό πόλεμο ως το 1821

«...το εγχείρημα των εχθρών να περάσουν στη Γορτυνία απέτυχε, γιατί στο γεφύρι του Βιδιακίου τους πολέμησαν οι Έλληνες...τους εχτύπησαν φονεύσαντες 25, συνέλαβαν και τρείς ζώντας και δύο άτια...Έλληνες εφονεύθηκαν τρείς.

Read More

Συναυλία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ η συναυλία - αφιέρωμα στο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης, που διοργάνωσε ο Εμπορικός, Βιοτεχνικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Λεωνιδίου "Νέα Εποχή" στην Πλατεία Ηρ

Read More

Νέες αντιδράσεις για τα τέλη ύδρευσης στη Γορτυνία

Εδώ και μερικές μέρες έχουν αρχίσει και έρχονται οι πρώτοι λογαριασμοί των τελών ύδρευσης.

Read More

Τα νέα δεδομένα των capital controls

Η χαλάρωση των capital controls θέτει σε ισχύ και την εξαίρεση για το «νέο χρήμα» που θα κατατεθεί στις τράπεζες σε μετρητά, είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

Read More

Σελίδες