Επικαιρότητα

Latest

Το φράγμα του Λάδωνα

Η τεχνητή λίμνη του Λάδωνα σε σχήμα φιδιού

Η φωτογραφία ανήκει στον Σ.Α

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη "Η φωτογραφία της ημέρας".

Περισσότερα

Εκδήλωση επαγγελματικών δεξιοτήτων στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης (pics,vid)

Στις εγκαταστάσεις της Επαγγελματικής Σχολής του ΟΑΕΔ Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Δρόμος μαθητείας  -  Οδός  εργασίας» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Ανάδειξη των Επαγγελματικών Δεξιοτήτων των Νέων που φοιτούν στην Ε

Περισσότερα

Ενός λεπτού σιγή στο ΔΣ Γορτυνίας για την απώλεια του Παναγιώτη Μητρόπουλου (vid)

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας την Πέμπτη 23 Μαρτίου, το Σώμα τήρησε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του αντιδήμαρχου Γορτυνίας Παναγιώτη Μητρόπουλου.

Περισσότερα

Δηλώστε συμμετοχή για διπλή πρόσκληση του Cine Ville Τρίπολης

Το Arcadiaportal.gr σε συνεργασία με το Cine Ville Τρίπολης, τον κινηματογράφο της πόλης θα κληρώσουν μια διπλή πρόσκληση για ταινία της αρεσκείας σας, οποιαδήποτε ημέρα.

Περισσότερα

Κλειστός για δύο ημέρες αγροτικός δρόμος στο Ελαιοχώρι

Ο αγροτικός δρόμος προς την περιοχή ΣΑΜΟΝΙ θα είναι κλειστός την 27η και 28η Μαρτίου λόγω εκτέλεσης εργασιών στο οδικό δίκτυο, (τσιμεντοστρώσεις).

Τ. Κ. Ελαιοχωρίου

Περισσότερα

Έκθεση «Παλλιγγενεσίας Εγκώμιον» στην Τρίπολη

Η Αίθουσα Τέχνης «Κούρος» και η Mousic Art Magazine έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια της έκθεσης 16 εικαστικών καλλιτεχνών που θα γίνουν την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:30.

Περισσότερα

Καταβάλλονται αποζημιώσεις στους αγρότες της Αρκαδίας

Καλά νέα για τους αγρότες και κτηνοτρόφους που είδαν τις σοδειές τους να καταστρέφονται το 2016 από ακραία καιρικά φαινόμενα και θα δουν να πιστώνονται τα ποσά που τους αναλογούν στους λογαριασμούς τους.

Περισσότερα

Αρκάδες ποδηλάτες στον ιστορικό αγώνα Πάτρα - Καλάβρυτα

Με συμμετοχή ρεκόρ θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο 40ος Ποδηλατικός  «Γύρος Θυσίας» στον οποίο θα συμμετάσχουν 358 αθλητές.

Περισσότερα

Συνελήφθη 38χρονος για ναρκωτικά στην Τρίπολη

Συνελήφθη, σήμερα (23.3.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικρ

Περισσότερα

Αλλαγή ημέρας για τις λαϊκές αγορές της Τρίπολης

Σας ενημερώνουμε ότι οι λαϊκές αγορές της Πλατείας Θεοκρίτου και της  Πλατείας Βαλτετσίου, θα  πραγματοποιηθούν αντί του Σαββάτου  25/03/2017,  την Παρασκευή  24/03/2017, λόγω του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

 

Περισσότερα

Σελίδες