Επαναλειτουργία παραδοσιακού καταστήματος στην Τρίπολη (pics)

Επαναλειτουργία παραδοσιακού καταστήματος στην Τρίπολη (pics)

Μάρτιος 17, 2022 - 20:28
5 σχόλια

Το γνωστό σε όλη την Αρκαδία-και όχι μόνο- κατάστημα του Νικ.Γ.Μπίρη επαναλειτουργεί  από την εγγονή τού Γεωργ.Μπίρη, Σκριμιζέα Βασιλική με την ονομασία ΚΙΒΩΤΟΣ. Στο ίδιο σημείο –στον πεζόδρομο της Ερμού, πίσω από την εκκλησία του Αγ.Βασιλείου-ένας φωτεινός, ανακαινισμένος αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακός χώρος μας περιμένει προσφέροντας μας μια τεράστια ποικιλία εκκλησιαστικών ειδών, κεριών ,ζαχαρωδών και μπαχαρικών.

Πλησιάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυση του καταστήματος, η Βασιλική  Σκριμιζέα(4η γενιά) εμπλουτίζει το κατάστημά της με νέες ιδέες και προϊόντα και σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές μας περιμένει καθημερινά.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό κάθε μέρα 8:30 με 21:00 και το Σάββατο 8:30 με 17:00.

Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι 2716007192 και το instagram του μαγαζιού "kibwtos_monastiriaka" .

 


5 Σχόλια

Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε παλιές επιχειρήσεις να αναβιώνουν και να συνεχίζουν με νέα πνοή τη λειτουργία τους. Είναι στολίδι για την πόλη. Καλές δουλειές!

Θυμάμαι πόσο είχαμε στεναχωρηθεί όταν έκλεισε αυτό το παραδοσιακό μαγαζί της πόλης. Μεγάλη χαρά να ξανά λειτουργεί ! Ευχάριστη έκπληξη επίσης η ποικιλία και οι πραγματικά πολύ καλές τιμές

Θα βρούμε και το ΤΙΠΟΤΑ; Χωρίς αυτό δεν υπάρχει αναβίωση της παλιάς επιχείρησης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.