Σμυρνιώτης: Έχετε κάνει το ακατόρθωτο, σοβαρευτείτε

Σμυρνιώτης: Έχετε κάνει το ακατόρθωτο, σοβαρευτείτε

Ιούνιος 30, 2016 - 23:33
10 σχόλια

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σμυρνιώτης μίλησε για την δική του θητεία στο δήμο της Τρίπολης και για όλες αυτές τις κινησεις που έκαναν για την ΔΕΥΑΤ και τις έφερε σε αντιπαραβολή με αυτά που έχει κάνει η διοίκηση Παυλή τα τελευταία δύο χρόνια.

«Δεν θα είχαμε αντίρρηση να ψηφίσουμε το νέο τιμολόγιο, αλλά αυτά που διάβασε ο κ. Παυλής για την οικονομοτεχνική μελέτη έπρεπε να τα ξέρουμε», είπε.

«Προκαλώ τον κ. Παυλή να πει αν υπάρχει αναλογικότητα στις μετρήσεις και η ιστορία περί προσωπικών δεδομένων δεν υπάρχει ,καθώς υπάρχει αριθμός»,  τόνισε αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση των στοιχείων που υπάρχουν από τις μετρήσεις καταναλωτών.

Έχετε κάνει το ακατόρθωτο να δημιουργήσετε θέμα εκεί που δεν υπάρχει, αφού σοβαρευτείτε να φτιάξουμε ένα νέο τιμολόγιο

Ο κ. Παυλής απάντησε: «Καλεστήκατε και δεν πήγατε, κύριε Σμυρνιώτη, δεν ενδιαφερθήκατε».

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Α ρε άχρηστε! Δεν είχες ποτε μετρήσει ρολόι και μιλάς τωρα! Α... ξέχασα, οταν τα μέτραγε, δεν τα μέτραγε, έβαζε κατι παραπάνω και έστελνε τον επόμενο λογαριασμό! Άμα ήσουν καλώς ΓΙΑΝΝΑΚΗ θα είχες δούλευα και στο γραφείο σου.... Άχρηστε....

στρουμφακι τι μας λες παλι................................πολυ εξυπναδα πεφτει στην αναπληρωματικη καρεκλα !!!!!!ποσα χρονακια εμειναν ειπαμε?

Τη τον παρακαλας και δεν τον βαρας ρε Γιαννη . Ο ανθρωπος ειναι ο μεγαλυτερος ΨΕΥΤΗΣ

ΡΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ?ΛΟΥΦΑΞΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ

ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ.

Ο Γιαννης το γραφειο του το εχει. Εσυ μηπως μπορεις να μου πεις ποιος λογιστης εχει καψει το γραφειο του δυο φορες?Για να σε βοηθησω το μικρο του ονομα ειναι Δημητρης και τωρα τελευταια που τον καταλαβαν τον φωναζουν ΨΕΥΤΗ.

Ο Μητσος εδωσε με απευθειας αναθεσεις 25000 ανα δημοτικη ενοτητα δηλαδη 130000 ευρω ενω ο Σμυρνιωτης εκανε διαγωνισμο με 45000 ευρω για την ΔΕΥΑΤ.Την διαφορα των 85000 την πηρε κανενας?

Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ? ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ?

Ο Κωστακης της ΔΕΥΑΤ ποτε θα γινει ΑΝΤΡΑΣ και θα μπορεσει να ορθωσει το αναστημα του? Πρεπει να καταλαβει οτι ειναι υπαλληλος και οχι αχυρανθρωπος του Μητσου που τον βαζει να λεει οτι θελει αυτος.Ειναι υποχρεωμενος να προστατευει τα συμφεροντα της ΔΕΥΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και οχι του ΜΗΤΣΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.