Τζιούμης: Να δοθεί νόμπελ μαθηματικών για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ...

Τζιούμης: Να δοθεί νόμπελ μαθηματικών για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ...

Ιούνιος 30, 2016 - 23:40
0 σχόλια

Ο κ. Τζιούμης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης  με θέμα την έγκριση της με αριθμό 77/2016 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α Τριπόλεως με θέμα «Λήψη απόφασης επί του τιμολογίου των Δ.Ε. του Δήμου Τρίπολης» ανέφερε μεταξύ άλλων:

Θα έπρεπε να μας καλέσετε όταν είχε γίνει η διαβούλευση για το τιμολόγιο και όχι τώρα.

Έκανε λόγο για μία οικονομοτεχνική μελέτη φάντασμα. «Υπαρχει μια μελέτη που δεν ξέρω ποιος την εχει υπογράψει, θα ζητήσω στοιχεία αύριο, για να ξεκαθαρισουμε τα θέματα γιατί μας διαβάζετε μία μελέτη που δεν είχαμε υπ' όψιν μας.»

Ο κ. δήμαρχος είπε ότι στείλατε λογαριασμούς στα χωριά για 2,5 χρόνια και είπατε ότι σύμφωνα με το νέο τιμολόγιο θα υπάρχουν μειωμένες τιμές, τα στοιχεία όμως που έχετε δώσει δεν βγαίνουν, αν βγει τότε να τους δώσουμε νόμπελ μαθηματικών. Να εναρμονιστουν τα τιμολόγια της Τρίπολης με τα τιμολόγια των χωριών.

«Επειδή δεν έχουμε τν μελέτη και δεν γνωρίζω πώς θα γίνει κάτι τέτοιο, ζητάμε την ακύρωση του θέματος γιατί υπάρχουν παρανομίες στη διαδικασία», είπε, τέλος, ο κ. Τζιούμης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.