Απάντηση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας στην ανακοίνωση του Λεωνιδίου

Απάντηση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας στην ανακοίνωση του Λεωνιδίου

Απρίλιος 25, 2024 - 20:05
6 σχόλια

Αγαπητοί κύριοι του Λεωνιδίου, αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε για την Διαιτησία του τελικού, ίσως θα ήταν προτιμότερο να το κρίνει αυτό, ο απλός φίλαθλος κόσμος, που παρευρέθηκε στο γήπεδο αλλά και αυτοί που το είδαν ζωντανά μέσα από το διαδίκτυο.

Η Επιτροπή Διαιτησίας που παρέστη στον αγώνα, έκρινε ότι η διαιτησία της Διαιτητικής τετράδας ήταν άψογη και υποδειγματική και συγχάρηκε αυτήν, για την απόδοσή της.

Καθήκον της Επιτροπής Διαιτησίας ήταν, είναι και θα είναι η ίση μεταχείριση όλων των ομάδων.

Σας παρακαλούμε όπως δείτε το βίντεο όλου του αγώνα (pna.gr) και να μας παρουσιάσετε τυχόν λαθεμένη απόφαση των Διαιτητών όπως επικαλείστε στην ανακοίνωση σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να την συζητήσουμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Επιτροπή που το καλοκαίρι έλεγε δεν έχουμε διαιτητές κάντε υπομονή και σε κάθε λάθος αντί να τους υποδείξετε τα λάθη τα βάζατε και με τις ομάδες . Απλα λίγοι και ανίκανοι. Δεν έχει πάτο η κατάντια σας. Σας ταΐζει το αρκαδικό ποδόσφαιρο αγρότες και λοιπούς.

Είστε τόσο σωστή στης επιλογές σας που στο παιχνίδι της β κατηγορίας που κρίνεται ο πρωταθλητής και η άνοδος στην α κατηγορία βάλατε έναν διαιτητής που έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι έχει σταματήσει να παίζει και η επιτροπή με την ΕΠΣΑ που διαφημίζει την Αρκαδική Διαιτησία και πως μια μικρή ένωση έχει τόσους πολλούς και αξιολογημενους διαιτητές δεν βρέθηκε μια τριάδα που παίζει στα εθνικά πρωταθλήματα να διαιτητεύσει αυτό το ματς Συγχαρητήρια πετυχημένο το έργο σας!!!!

Φίλοι του Λεωνιδίου αλλά και των υπολοίπων ομάδων της κυνουριας αν δεν πάμε όλοι μαζί πάντα αυτό θα γίνεται εκλογές έρχονται πρπει να δούμε. Ποιον η ποιους θα ψηφίσουμε ο Γεωργοπουλος αποδείχτηκε μια από τα ίδια. Αλλά στις εκλογές μήν υποκηψουν μερικοί για πέντε μπάλες που δίνει το αφεντικό και πάτε και ψηφίσετε σούμπιτοι όλοι για ξυπνάτε τι πρόεδρο και εκπροσώπους θέλουμε; να κάνουν βόλτες και φρου φρου και αρωματα; η κάποιους που ν α ενδιαφέρονται για το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο καιρός είναι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ολοι

ο 20:45 έχει απολύτο δίκαιο . Εαν δεν ήταν η Κυνουρία να έχει ομάδες και στα παιδικά αυτοί θα σφυρίζαν τα τσακάλια στο Μαίναλο τις Κυριακές

Ωραία απάντηση! Α ρε χάλια! Αντί να καμώνεστε , βγάζετε και ανακοινώσεις! Η χειρότερη χρόνιά από μερια διαιτησίας. Ειδικά από τους διεθνείς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.