Να τον ακούτε τον θείο Αλέξη...

Να τον ακούτε τον θείο Αλέξη...

Νοέμβριος 27, 2018 - 01:34
3 σχόλια

Φίλτατοι Ιταλοί, να τον ακούτε τον θείο Αλέξη! Ο θείος Αλέξης ξέρει! Ο θείος Αλέξης που μίλαγε για ζουρνάδες και νταούλια, τώρα έχει μάθει πια και δίνει και συμβουλές!

Λέει, λοιπόν στους Ιταλούς να υποχωρήσουν τώρα γιατί μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Το μυαλό του Αλέξη έχει ξεκολλήσει πια από τις «αυταπάτες» και σκέφτεται καθαρά... Και προσπαθεί να σώσει τους Ιταλούς!

Στο ρεπορτάζ της «Corriere della Sera» υπό τον τίτλο: «Συμβουλές του Τσίπρα προς την Ιταλία: “Σταματήστε τώρα, μετά θα είναι χειρότερα”» επισημαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας «θυμάται σίγουρα ότι η Ιταλία δεν έκανε τίποτα όταν προσπαθούσε απεγνωσμένα να μαλακώσει τους δρακόντειους όρους που επέβαλε η ευρωζώνη προς την Ελλάδα». Και προσθέτει η ιταλική εφημερίδα: «Ο Τσίπρας, έχοντας επίγνωση της υποχώρησης που αυτοσχεδίασε τον Ιούλιο του 2015, αφού είχε προχωρήσει στα capital controls στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ψηφοφόρων για να αποφύγει την κατάρρευση του συστήματος, έδωσε τις εξής συμβουλές στην Ιταλία. “Θα έπρεπε να κάνετε σήμερα αυτό που θα κάνετε αύριο”, είπε. “Εάν αντ’αυτού έχετε μια άλλη ιδέα” – πρόσθεσε, παραπέμποντας ίσως στην επιλογή εξόδου από το ευρώ την οποία ο ίδιος αρνήθηκε – “τότε good luck (καλή τύχη)”».

Αλέξη, άλλο οι Ιταλοί, μανάρι μου, κι άλλο η δική σου η «διαπραγμάτευση». Εσύ τα έβαλες με τις Βρυξέλλες, οι Ιταλοί τα βάζουν με την πραγματική οικονομία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Με τι τα έβαλε ο Αλέξης???? χα χα χα χα.....μήπως ακολούθησε παράλληλη γραμμή με του Μεσσήνιου τέως πρωθυπουργού?

@Σωκράτης - Με ποια πραγματική οικονομία τα βάζουν οι Ιταλοί; Λαϊκιστές σαν τον Αλέκση είναι. Τις ίδιες μπούρδες με τους Συριζανέλ λένε και την ίδια φάπα θα φάνε. Τα βάζουν με την πραγματικότητα οι Ιταλοί. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι οδοστρωτήρας.

Οι Ιταλοί αν δεν συμμορφωθούν μόνοι τους, θα τους συμμορφώσουν άλλοι όπως έκαναν και σε μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.