Γκολ άψογης συνεργασίας από τον Ορχομενό (vid)

Γκολ άψογης συνεργασίας από τον Ορχομενό (vid)

Νοέμβριος 26, 2018 - 17:29
0 σχόλια

Ο Ορχομενός επικράτησε για την 7η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας στο γήπεδο του στο Λεβίδι του Απόλλωνα Τυρού με 3-0 παίρνοντας μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η νίκη αυτή για τον Ορχομενό συνδυάστηκε και με καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με το τρίτο τέρμα που πέτυχαν να είναι και το ωραιότερο με βάση τον τρόπο με τον οποίο μπήκε.

Η μπάλα από την άμυνα του Ορχομενού βγήκε με σωστό τρόπο στα δεξιά εκεί που ο Νέζος είχε κάνει την κίνηση έχοντας πάρει όλο τον χώρο δημιουργώντας υπεράριθμία  στην πλευρά και με γύρισμα του στο σωστό χρόνο και στο κατάλληλο σημείο βρήκε τον Σωτήρη Μούστο που με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Τέτοιου είδους γκολ έχουν πάντα την  δική τους ξεχωριστή ομορφιά και αξία καθώς συμβολίζουν την ομαδική δουλειά και αναδεικνύουν την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα.

Δείτε στο βίντεο το τρίτο γκολ του Ορχομενού από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Τυρού.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γκολ συνεργασίας από τον Ορχομενό

Προηγούμενο άρθρο
Περασμένα μεγαλεία...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.