Το 50 - 50 Αστέρα με Καλτσά

Το 50 - 50 Αστέρα με Καλτσά

Μάρτιος 23, 2018 - 12:17
1 σχόλια

Οι σχέσεις του Αστέρα Τρίπολης με τον Νίκο Καλτσά είναι γεγονός πως έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές μέσα σε αυτή την διετία ωστόσο υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές για συνέχεια της συνεργασίας.

Το συμβόλαιό του 28χρονού μεσοεπιθετικού με την αρκαδική ομάδα εκπνέει την νέα σεζόν με τις δύο πλευρές σιγά, σιγά να γνωρίζουν πως στο επόμενο διάστημα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν για την επόμενη μέρα.

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή μοιάζει να βρίσκονται στο 50-50 για το αν ο Νίκος Καλτσάς θα φοράει την κιτρινομπλέ φανέλα και την επόμενη χρονιά με την πρόθεση για ανανέωση πάντως να αποτελεί το πρώτο ενδεικτικό σημάδι παραμονής.

Ως γνωστών ο Βεροιώτης άσος είχε μια διαφωνία με τον προπονητή του Σάββα Παντελίδη λίγο καιρό που τον έθεσε προσωρινά εκτός ρόστερ. Όμως με αμοιβαίες εξηγήσεις και υποχωρήσεις το όλο θέμα λύθηκε και ο Νίκος Καλτσάς επέστρεψε παίρνοντας μάλιστα και άμεσα χρόνο συμμετοχής δείχνοντας το πόσο τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Ρόλο στην παραμονή του Νίκου Καλτσά στην Τρίπολη θα παίξει και η εισήγηση του Σάββα Παντελίδη που θα συνεχίσει να κάθεται στον κιτρινομπλέ πάγκο ανανεώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το 2020.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλτσά άν θέλεις να με ακούσεις φύγε από αυτή την ομάδα και πήγαινε σε καποια άλλη είμαι σίγουρος ότι θα παίξεις καλλίτερη μπάλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.