Βόσνος: Δεσποζόμενα ή αδέσποτα ζώα στειρώθηκαν στον Δήμο Τρίπολης;

Βόσνος: Δεσποζόμενα ή αδέσποτα ζώα στειρώθηκαν στον Δήμο Τρίπολης;

Δεκέμβριος 30, 2019 - 15:54
4 σχόλια

Κατά τη δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης ο Δημήτρης Βόσνος ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με τον απολογισμό για τα αδέσποτα, για τη δράση που είχε κάνει ο Δήμος Τρίπολης με τη ΜΚΟ Save a Greek Stray. Ο κ. Βόσνος αναφέρθηκε σε πράγμτα που ακούγονται στην πόλη, όπως ότι έμειναν πολλά αδέσποτα που δεν καταγράφηκαν και που δεν στειρώθηκαν, και ότι έχει δοθεί η εντύπωση ότι όλα αυτά δεν έγιναν με συστηματικό τρόπο, και ότι η δράση έγινε για να στειρωθούν δεσποζόμενα.

Κάποιοι κακόβουλοι είπαν ότι ήρθαν δεσποζόμενα από άλλες πόλεις.

Ο κ. Λαγός, αρμόδιος αντιδήμαρχος, απάντησε ότι δεν είχε συζητηθεί να στειρωθούν όλα τα αδέσποτα ή τα δεσποζόμενα ζώα της πόλης, αλλά ότι η δράση αφορούσε σε 170 αδέσποτα. Ακόμα απάντησε ότι όταν θα μπουν στο σύστημα του υπουργείου τα τσιπαρισμένα σκυλιά, θα φανεί ότι όλα ήταν αδέσποτα. Ως προς το ζήτημα που είχε θέσει ο κ. Βόσνος σχετικά με έναν σκύλο στην 28ης Οκτωβρίου ο οποίος είναι επιθετικός, ο κ. Λαγός απάντησε ότι έχουν γίνει δέκα προσπάθειες για να το πιάσουν, αλλά δεν έχει καταστεί εφικτό, ακόμα και με φάρμακα για να το κοιμίσουν.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

O κ. Λαγός δεν έχει έλθει ούτε μια φορά στην 28ης Οκτωβρίου να δει την κατάσταση και τι περνάμε 3 χρόνια τώρα. 2 φορές προσπάθησαν από τη φιλοζωική και δεν τα κατάφεραν. Από το Δήμο δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Κατά τη γνώμη μου όποιος δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του σωστά πρέπει να παραιτηθεί. Τώρα πια κανείς δεν ενδιαφέρεται. Έχουν μείνει 4 κουτάβια που μεγαλώνουν και γίνονται εξίσου επιθετικά. Κατά τα λοιπά.... με το καλό να έλθει το νέο έτος.

ΜΑΛΛΟΝ Κ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Δεν είναι στα "πόδια τους" το πρόβλημα για αυτό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Για την προηγούμενη και για την τωρινή δημοτική αρχή. Αν ήταν έξω από το σπίτι τους καθημερινά θα είχε λυθεί αμέσως. Καλή 4η χρονιά με το ίδιο πρόβλημα να έχουμε.

Καλύτερη ιδέα είναι να το πάρεις σπίτι σου ώστε να βοηθήσεις και εσύ για να λυθεί το πρόβλημα. Εγώ να το πιάσω δεν μπορώ και δεν είναι αρμοδιότητά μου να κάνω κάτι τέτοιο. Εάν στο έτος 2020 μια δημοτική αρχή αδυνατεί να πιάσει ένα αδέσποτο τότε δεν τολμώ να φανταστώ τι θα κάνει και πως θα διαχειριστεί πιο σοβαρά θέματα. Για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο ίσχυε και για την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.