Τροχαίο στην Μουτζουροπούλου

Τροχαίο στην Μουτζουροπούλου

Μάρτιος 15, 2016 - 20:01
6 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στις 19:00 την Τρίτη 15 Μαρτίου στην περιοχή της περιφερειακής οδού Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, υπήρξε σύγκρουση 3 ΙΧ, το ατύχημα ήταν υλικών ζημιών και αισίως δεν υπήρξε τραυματισμός.

Το ένα όχημα με κατεύθυνση από τη Μουτζουροπούλου προς την Ναυπλίου πήγε να περάσει τη διασταύρωση και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και ύστερα και τα δύο συγκρούστηκαν με σταθμευμένο όχημα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα πολλά τροχαία ατυχήματα έχουν σημειωθεί στην Τρίπολη. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους ιδιαίτερα τις μέρες που το οδόστρωμα είναι ολισθηρό λόγω βροχής.

Τι προσέχουμε όταν οδηγούμε σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες:

•    Οδηγούμε με χαμηλή ταχύτητα για να ελέγχουμε καλύτερα το όχημά μας.
•    Μειώνουμε ταχύτητα και αφήνουμε αρκετή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα για να μπορούμε να σταματήσουμε με ασφάλεια.
•    Δεν φρενάρουμε απότομα γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτραπούμε της πορείας μας.
•   Έχουμε αναμμένα τα φώτα πορείας για να γινόμαστε πιο εύκολα αντιληπτοί, ιδιαίτερα όπου δεν υπάρχει μεγάλη ορατότητα.
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Κανεις δεν αναβει φλας στην τριπολη!!!!!Στα φαναρια οι περισοτεροι περνουν με κοκκινο,αν κατσει η τροχαια μια μερα κρυφα σε καπιο φαναρη θα κανει χρυσες δουλειες!!!!δεν τους νοιαζει κανεναν και μετα οταν τρακαρουν φωναζουν κιολας!!!!!!

Οι δρομοι είναι γεμάτοι γούβες. Οι οδηγοί κάνουν σλάλομ να μην πέσουν μέσα και σπάσουν λάστιχα και ζάντες, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις γούβες, γίνονται και τα μικροατυχήματα. Δεν είναι τυχαία ότι έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρο. Οι ΄΄ιδιοι οδηγοί ήταν και πριν οι ίδιοι οδηγοί είναι και σήμερα.

Συμφωνώ με τον 23.53. Φταίει ο δήμαρχος και τα φανάρια που δεν λειτουργούν στις άλλες διασταυρώσεις.

Ένας είναι ο κανόνας: ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Είτε την εκ δεξιών είτε αυτή των πινακίδων που ρυθμίζουν τη κυκλοφορία.

Όχι ρε παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε. Στην Τρίπολη δεν υπάρχει κανόνας για την προτεραιότητα. Αν δεν λειτουργούν τα φανάρια πέφτουμε επάνω στον άλλο και κάνουμε μήνυση στο Δήμο επειδή τα φανάρια χάλασαν. Και αν δεν υπάρχουν φανάρια, πάλι πέφτουμε επάνω στον άλλο γιατί ο δρόμος έχει λακούβες και πάλι κάνουμε μήνυση στον Δήμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.