Τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΟΔΕ Αρκαδίας

Τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΟΔΕ Αρκαδίας

Απρίλιος 03, 2016 - 21:56
2 σχόλια

Νέα ενημέρωση 00:30 Σχετικά με την ανάδειξη συνέδρων πρώτος βγήκε ο κ. Κοντοζαμάνης, δεύτερος ο κ. Μαρκόπουλος και τρίτος ο κ. Μπάλος

Από το πρωί της Κυριακής (3/4) πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργάνων στις Νομαρχιακές επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την χώρα και ασφαλώς και στον νομό Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα και αναφορικά με τις ΔΗΜΤΟ (τοπικές οργανώσεις) στην Τρίπολη ο Γιάννης Κατσίρης όντας η μοναδική υποψηφιότητα επανεκλέγεται πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ενώ στην μοναδική διπλή υποψηφιότητα αυτή της Βόρειας Κυνουρίας ο Γρηγόριος Παινέσης φαίνεται και αυτός να επανεκλέγεται σύμφωνα με πληροφορίες έναντι του Γιώργου Λυτρίβη με  149 ψήφους έναντι 126 ενώ Γορτυνία, Μεγαλόπολη και Βόρεια Κυνουρία εκλέγονται οι Ανδρέας Αγγελακόπουλος, Δημήτρης Πριλίγκος και Βασίλειος Σαλάκος ως μοναδική υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο των τοπικών αυτών ΔΗΜΤΟ.

Σχετικά με την ανάδειξη συνέδρων ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας  Γεώργιος Μαρκόπουλος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι πρώτος στην Αρκαδία με μία αρκετά μεγάλη διαφορά.

Τις επόμενες ώρες αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα από την ΝΟΔΕ Αρκαδίας.


2 Σχόλια

μητσοτάκης έβερτ καραμανλής... τι πετυχεσιά είναι αυτή; ο ένας εβγαλε 3 χρόνια με την βοήθεια του ΚΚΕ και τα πήγε τόσο καλά που έβγαινε για 11 χρόνια σερί το πασοκ... ο έβερτ έγινε φαν της Καρδίτσας και ο Καραμανλής παραλίγο να φτάσει το χρέος στο 800% του ΑΕΠ όπως μας είπε ο Προβοπουλος. Δεν βγάζετε τις φωτογραφίες των αποτυχημένων καλύτερα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.