Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Απρίλιος 30, 2024 - 18:20
1 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Ο καιρός αλλάζει με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ μια πιο οργανωμένη κακοκαιρία φαίνεται το Σάββατο. Ωστόσο την Κυριακή του Πάσχα όλα δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι καλός.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 01-05-2024

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες έως και τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη με τοπικές βροχές. Το βράδυ αναμένεται αύξηση των νεφώσεων στα δυτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 02-05-2024

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες έως και τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-05-2024

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 6 και βαθμιαία στο νότιο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04-05-2024

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το απόγευμα αναμένεται βελτίωση στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μακάρι να βρέχει όλες τις μέρες ΠΆΝΤΟΥ το χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο από τα τσίπουρα και τα αρνιά και τα μεθύσια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.