Τα γκολ του αγώνα ΑΕΚ Τρίπολης - Μαντινειακός

Τα γκολ του αγώνα ΑΕΚ Τρίπολης - Μαντινειακός

Νοέμβριος 17, 2018 - 18:06
0 σχόλια

Σε ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια του εφετινού πρωταθλήματος της η ΑΕΚ Τρίπολης με το εντυπωσιακό 6-3 επικράτησε του Μαντινειακού το απόγευμα του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου για την 6η αγωνιστική της  Α' Αρκαδίας.

Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη με την νίκη της αυτή έκανε το 6 στα 6 έχοντας το απόλυτο γεγονός που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρωταγωνιστής της νίκης των κιτρινόμαυρων ο Γιώργος Αρδάμης που πέτυχε χατ τρικ (10', 27, 89') με τον Κώστα Κολιόπουλο να πετυχαίνει δύο (5', 51') και τον Βασίλη Πρίφτη ένα (42΄') ενώ από πλευράς Μαντινειακού τα τέρματα σημείωσαν οι Μανώλης Τσίπας (15'), Αντώνης Γαβαλάς (53') και Παναγιώτης Μπούσγας (89') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΑΕΚ Τρίπολης (Κ. Καλογιαννίδης): Κοκκινάκος, Πετρόπουλος Ειρ., Μπίσιας (Διονέλλης), Λιακόπουλος (Κατσούλας), Καψής, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Πετρόπουλος Ευγ. (Λιαρίκος), Ανδριανός (Λαφογιάννης), Δήμος, Πρίφτης.

Μαντινειακός (Γ. Αποστολόπουλος): Δημητρίου, Παπαδόπουλος Ε., Μπαρμπαγιάννης, Ρούμπος, Παπαδόπουλος Α., Παπαδάτος, Γαβαλάς, Φουρκιώτης, Παναγούλιας (Πάζι), Μπούσγας, Τσίπας (Τζαβαλάς).

Δείτε τα γκολ του αγώνα ΑΕΚ Τρίπολης-Μαντινειακός και την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" όλες τις φάσεις και το ρεπορτάζ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα γκολ του αγώνα ΑΕΚ Τρίπολης - Μαντινειακός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.