Η Παπακώστα στα Εξάρχεια

Η Παπακώστα στα Εξάρχεια

Νοέμβριος 17, 2018 - 18:43
0 σχόλια

Το Προστασίας του Πολίτη είναι καταραμένο υπουργείο. Διότι εκεί στέλνει, ως φαίνεται, ο Πρωθυπουργός όλους τους «φευγάτους». Δείτε τους έναν-έναν.

Τελευταία, η κυρία Παπακώστα η Καραμανλική, που έχει και κόμμα. Η οποία, λέει ο «Βηματοδότης» που όλα τα βλέπει, πήγε στα Εξάρχεια... στα μουλωχτά.

Ε, τώρα, τι υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη θα ήταν αν δεν έκανε και μια undercover α λα Τζέιμς Μποντ εμφάνιση γα να δει, τέλος πάντων, προς τι η φασαρία και τα παράπονα για «άβατο» και τα ρέστα...

Και είπε:

«Και πριν γίνω υφυπουργός πάντοτε περνούσα από τα Εξάρχεια. Δεν φοβόμουν. Και να ξέρετε, κάποια στιγμή θα πάω στα Εξάρχεια και ως υφυπουργός για να πιω έναν καφέ στην πλατεία. Εν πάση περιπτώσει, πήρα ένα αυτοκίνητο και πήγα εκεί για να δω τι συμβαίνει και να εκτιμήσω την κατάσταση. Δεν είδα τίποτα, πλήρη ησυχία και έφυγα».

Να πάτε, καλή μου, στα Εξάρχεια, μία μέρα που τα «παιδιά» θα έχουν ειδοποιήσει τους κατοίκους να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους για να μην καούν από την αντιιμπεριαλιστική τους μανία.

Ή στις 6 Δεκεμβρίου, που είναι και κοντά. Έχουν ετήσιο πάρτι.

Καφέ στην πλατεία αμφιβάλλω αν θα πιείτε.

Απορία: Αν δεν έβλεπε ησυχία μέσα από τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου της που, φαντάζομαι, έτυχε να περάσει από εκεί, τι θα έκανε;..

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.