Viral ο αμήχανος Τσίπρας μπροστά σε δημοσιογράφο που «προσέβαλε» τη χώρα μας (vid)

Viral ο αμήχανος Τσίπρας μπροστά σε δημοσιογράφο που «προσέβαλε» τη χώρα μας (vid)

Νοέμβριος 17, 2018 - 20:13
7 σχόλια

Ένα βίντεο γίνεται viral τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό Διαδίκτυο. Στο απόσπασμα, εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συμμετοχή του στο συνέδριο του SPD της Γερμανίας. Εκεί τον πλησιάζει ένας Γερμανός δημοσιογράφος και του απευθύνει μία ερώτηση η οποία τον έκανε να αισθανθεί άβολα.

«Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;», ρωτά ο δημοσιογράφος με την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια. Ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε αμήχανα χαμογελαστός προσπαθώντας να αρθρώσει μία λέξη.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός, απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντας πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την Αντρέα Νέιλς (Γερμανίδα βουλευτής) να μιλά με έναν τόσο αριστερίστικο λόγο, κάτι το οποίο τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα στο debate του SPD. Αυτή η φράση έκανε την κυρία Νέιλς τόσο χαρούμενη που έδωσε ένα φιλί στον κ. Τσίπρα κάνοντας πάλι την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια.

Σημειώνεται πως ο δημοσιογράφος ήταν από το γερμανικό κανάλι 2DF και συγκεκριμένα την σατιρική εκπομπή Heute-Show η οποία βρέθηκε στο συνέδριο για να σατιρίσει το συνέδριο των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών.

Τώρα, το κατά πόσο προσέβαλε τη χώρα μας ή τον πρωθυπουργό η φράση του δημοσιογράφου... αυτό είναι μια άλλη ιστορία, καθώς αν είχε αντικαταστήσει τη φράση «fucked up» με το «messed up» δεν θα γινόταν καν λόγος, διότι στην αργκό σημαίνει το ίδιο πράγμα.

Πάντως, θα μπορούσε να είχε απαντήσει κάτι ο Έλληνας πρωθυπουργός...

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Τσίπρας στο συνέδριο του SPD


7 Σχόλια

Τι να απαντησει ο αδαής αμήχανος μικρός πρόεδρος 15μελους πιυ αυτή η χώρα του έδωσε τη πρωθυπουργεία????? Λες και είχε άδικο ο καραγκιοζάκος ο γερμανός......και αυτο ειναι το κρίμα...οτι εχει δίκιο...

Ο ΑΜΟΦΩΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

@09:04 Ναι, ξέρουμε, αν ήταν στη θέση του Τσίπρα π.χ. ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης, θα τού' λεγε να πάει να γα###θεί γιατί ως γνωστόν και οι δύο τά'χουνε βαριά...

Ειναι καλυτερα να ειστε σκυμμενοι....λες και δεν υπηρχαν πραγματα που επρεπε και μπορουσε να πει....... Μεχρι εκει σου κοβει εσενα στο βρισιμο και στα βαρια ε???? Χαμενη ελλαδα ειμαστε......ντροπή των προγονων μας....

Ας προσέξουν οι Έλληνες ψηφοφόροι εάν δεν θέλουν να τους ντροπιάζουν κ να τους ξευτυλιζουν.Ο Φον τσίπρας είναι δημιούργημα τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.