Τα Αστεριανά highlights της προπόνησης (video)

Τα Αστεριανά highlights της προπόνησης (video)

Μάρτιος 31, 2015 - 22:08
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ανεβάζει καθημερινά  ρυθμούς ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (4/4) στο γήπεδο ‘’Απόστολος Νικολαΐδης’’  της Λεωφόρου Αλεξάνδρας  και τον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Στάικος Βεργέτης μπορεί να βρίσκεται στην Ισπανία για να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης ωστόσο το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν την σκληρή καθημερινή δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με το ‘’τριφύλλι’’.

Και στο προπονητικό πρόγραμμα  της Τρίτης (31/3) το πάθος και η όρεξη δεν έλειψαν και έτσι  για μία ακόμα φορά υπήρξαν αρκετές και θεαματικές στιγμές  τόσο με πολύ όμορφα γκολ που σημειώθηκαν όσο και με πολλές εντυπωσιακές  αποκρούσεις από τους γκολκίπερ της αρκαδικής ομάδας.

Πρωταγωνιστές της προπόνησης ήταν οι Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος και Μπαντής  αλλά και ο Αλόκο με την κεφαλιά γκολ στις ασκήσεις τελειωμάτων φάσεων και ο Σανκαρέ με το πολύ δυνατό σουτ που επιχείρησε και  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κατά την διάρκεια του μίνι οικογενειακού διπλού.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες στιγμές τις προπόνησης του Αστέρα Τρίπολης. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Ηighlights από την προπόνηση (31/03) | Training Highlights (31/03)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.