Τιμητική πλακέτα για τους 65.000 επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

Τιμητική πλακέτα για τους 65.000 επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

Μάρτιος 31, 2015 - 21:32
1 σχόλια

Μια πολύ επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,το οποίο πάνω από 60.000 άτομα επισκέφθηκαν, προκειμένου να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ, το σκι, αλλά και να απολαύσουν τον ζεστό καφέ τους και όχι μόνο, στο ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο σαλέ.

Ο Δήμος Τρίπολης θα βραβεύσει τον κ. Βαγγέλη Ξέστερνο, υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Δημαρχείο Τρίπολης με τιμητική πλακέτα για την αξιέπαινη επικοινωνιακή πολιτική του χιονοδρομικού.

Ο κ. Ξέστερνος, καταβάλλοντας μια μεγάλη προσπάθεια και διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, απέκτησε ένα σίγουρο κοινό το οποίο απόλαυσε όλον τον χειμώνα υπέροχες στιγμές δίπλα στο χιόνι, στο μαγευτικό τοπίο του Μαινάλου.

Να αναφέρουμε μόνο ότι εφέτος 65.000 άτομα βρέθηκαν στο Μαίναλο και στο Χιονοδρομικό, ενισχύοντας παράλληλα της τουριστική κίνηση ολόκληρης της περιοχής της Αρκαδίας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Νωρίς θυμήθηκαν στο Δήμο το Χιονοδρομικό. Όταν η προηγούμενη δημοτική αρχή πάσχιζε να το αναγεννήσει ο κ. Παυλής ήταν όλο γκρίνια και αντίδραση. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι έστω και τώρα κατάλαβαν τι μπορεί να προσφέρει το Χιονοδρομικό στην οικονομία της περιοχής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.