Συνάντηση στο δημαρχείο Τρίπολης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Πολεμικού Μουσείου (pics)

Συνάντηση στο δημαρχείο Τρίπολης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Πολεμικού Μουσείου (pics)

Μάιος 14, 2024 - 15:05
0 σχόλια

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα 14 Μαΐου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίου Τζιούμη και του Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κ. Καραμεσίτη Κωνσταντίνο, Αντιπτεράρχου ε.α., στο Δημαρχείο Τρίπολης.

Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, με κύριο θέμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, τον εκσυγχρονισμό του συστήματος λειτουργίας του και των υποδομών του, καθώς και την αύξηση της επισκεψιμότητάς του σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Παράλληλα, συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι δράσεις εξωστρέφειας, οι εκδηλώσεις σε εθνικά ζητήματα, αλλά και κάθε είδους παρεμβάσεις σε συνεργασία πάντα με το Δήμο Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης σε δηλώσεις του υπογράμμισε: η συνάντηση με τα μέλη του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, προσβλέπουμε θετικά κάθε συνεργασία που προάγει την ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά, ενώ παράλληλα συμβάλει καταλυτικά στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Β’ Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κ. Τζουνάκος Ιωάννης Αντιστράτηγος ε.α, ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης κ. Φωτόπουλος Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Τρίπολης κα Καρούντζου Ελένη και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Βαγγέλης Ράλλης.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.