Ελλείψεις σε οχήματα και αλεξίσφαιρα για τους αστυνομικούς της Αρκαδίας (video)

Ελλείψεις σε οχήματα και αλεξίσφαιρα για τους αστυνομικούς της Αρκαδίας (video)

Απρίλιος 01, 2015 - 07:53
0 σχόλια

Τα προβλήματα των αστυνομικών στο προσκήνιο 

Εκλογές  πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου για την ανάδειξη νέων οργάνων, δηλαδή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας και της Ελεγκτικής Επιτροπής η οποία θα εκπροσωπεί τους αστυνομικούς υπαλλήλους του νομού στην Πανελλήνια Ομοσπονδία και στο Συμβούλιο Μεταθέσεων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτης Καγκαράκης μίλησε για τους αγώνες που είχαν κάνει τα προηγούμενα τρία χρόνια, αγώνες που αφορούσαν κυρίως στα οικονομικά των αστυνομικών υπαλλήλων. Στον σύντομο απολογισμό του, ανέφερε τα πάγια αιτήματά τους, καθώς και τις προτεραιότητες  που έχουν θέσει οι αστυνομικοί υπάλληλοι.

Τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς είναι πολλά σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και σε τοπικό.

Την Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου ο υπουργός Γιάννης Πανούσης. Κατά την επίσκεψη ετέθησαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι, με πρωταρχικό τη μείωση των μισθών και ακολούθως εκείνο των Ταμείων και των εφάπαξ. Ακόμη, συζητήθηκαν η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, τα οχήματα, αλλά και το ζήτημα των αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε το Σώμα ότι τα προβλήματα που του ετέθησαν, θα ληφθούν υπόψη και έδωσε τη διαβεβαίωσή του ότι θα προσπαθήσει να τα επιλύσει άμεσα.

Πολλά είναι και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και τα αστυνομικά τμήματα υπαίθρου, τα οποία αστυνομεύονται υποτυπωδώς, διότι δεν υπάρχουν άτομα για να τα επανδρώσουν. Λόγος έγινε για το Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων που είναι σε άθλια κατάσταση, για παράδειγμα. Ο υπουργός έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία, και διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς ότι θα προσπαθήσει άμεσα να δώσει λύσεις.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική, όπως ανέφερε ο κ. Καγκαράκης. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι αναμένουν να δουν αν θα πραγματοποιηθούν οι δεσμεύσεις του υπουργού προς όφελος των πολιτών, οι οποίοι θα νιώθουν πιο ασφαλείς, αλλά και προς όφελος των εργαζομένων, οι οποίοι θα έχουν μια καλύτερη καθημερινότητα, καθώς θα ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα προβλήματα των αστυνομικών στο προσκήνιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.