Συνάντηση με τον Σκουρλέτη ζητούν εργαζόμενοι των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Συνάντηση με τον Σκουρλέτη ζητούν εργαζόμενοι των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Οκτώβριος 18, 2017 - 12:43
1 σχόλια

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη αναφορικά με το μέλλον των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ζητά η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδος.

Τι σημειώνει η Ομοσπονδία στην επιστολή προς τον υπ. Εσωτερικών:

Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε κοινωνοί κλιμακούμενων δηλώσεων από Υπουργούς της κυβέρνησης και πολιτειακούς παράγοντες περί κατάργησης, αποσυναρμολόγησης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων δημιουργώντας κλίμα αστάθειας, κρατώντας έτσι σε ομηρία και αγωνία 10.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας.

Κατόπιν της απάντησης που λάβαμε από τον Πρωθυπουργό σε αίτημά μας για συνάντηση μαζί του (την οποία σας επισυνάπτουμε), με αφορμή την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΕΑΔΕ και τις συνεχόμενες αυτές δηλώσεις, ζητάμε συνάντηση μαζί σας θέλοντας να μας ξεκαθαρίσετε το ρόλο των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ενόψει των επικείμενων αλλαγών στη Διοικητική συγκρότηση της χώρας και στον «Καλλικράτη».

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ττττρρρρέέέμμμει ηηηη μμμμμοοοοοοννννννιιιιιμμμμμόόόότττηηητττάάά μμμαααςςς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.