Τρίτη η Ελληνική Αστυνομία με τον Γ. Κουλολιά στο Πανελλήνιο ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων (pics)

Τρίτη η Ελληνική Αστυνομία με τον Γ. Κουλολιά στο Πανελλήνιο ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων (pics)

Οκτώβριος 18, 2017 - 12:14
0 σχόλια

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στη Πάτρα με αφετηρία την πλατεία Τριών Συμμάχων.

Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις από ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και κορυφαία ονόματα αθλητών στον χώρο της ποδηλασίας. 
Στην ομαδική κατάταξη πρώτος τερμάτισε ο Στρατός Ξηράς με δεύτερη την Πυροσβεστική και τρίτη την Ελληνική Αστυνομία με συμμετοχή και του συμπολίτη μας αθλητή Κουλολιά Γεωργίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με τον αθλητή από την Τρίπολη δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένας συναρπαστικός και γρήγορος αγώνας που διεξήχθη στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας και σκοπός του οποίου είναι η σύσφιξη των σχέσεων των σωμάτων ασφαλείας, η ανάδειξη των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι» και φυσικά η ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

Από πλευράς μου είχα ετοιμασθεί πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά δυστυχώς ένα σκασμένο ελαστικό στα μέσα του αγώνα μού στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσω τους στόχους μου. Κατάφερα να παραμείνω στο κυρίως γκρουπ των αθλητών και να τερματίσω μαζί τους σε ένα μαζικό σπριντ.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω πέρα από την υπηρεσία μου που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο μεγάλο αγώνα κάποιους ανθρώπους της πόλης μας που στηρίζουν την προσπάθεια μου καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής μου σεζόν και ειδικότερα τις επιχειρήσεις: Nymfasia Resort Hotel, Melis Block προϊόντα τσιμέντου, POKAS ARCADIAN RECYCLE, Melissinos Security Iδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, την εταιρία ΑΛΕΜΗΣ Ν. αντιπροσωπεία γαλακτοκομικών Όλυμπος, και τα κατάστημα ΒΑΚΕR DOZEN DONUTS, Mr Jay’s και ΣΤΑΘΜΟΣ CAFÉ και την Αρκαδική Μελισσοκομία».
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.