Συγκέντρωση-κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη για την πώληση της ΔΕΗ (pics,vid)

Συγκέντρωση-κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη για την πώληση της ΔΕΗ (pics,vid)

Νοέμβριος 15, 2017 - 13:03
4 σχόλια

Συγκέντρωση-κατάληψη πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας αλλά και τα Σωματεία της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου το μεσημέρι.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν «Η ΔΕΗ είναι του λαού, όχι του Τσίπρα και του ΔΝΤ», «Ρεύμα φτηνό - ΔΕΗ για τον λαό» και «Ψεύτες-ψεύτες ΣΥΡΙΖαίοι».

Με κάθε τρόπο, εργαζόμενοι, πολίτες αλλά και σωματεία και φορείς διατρανώνουν την αντίθεσή τους στην πώληση της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

Arcadiaportal.gr - Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας


4 Σχόλια

Τι ζούμε ρε φίλε...Οι πραιτωριανοί του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν "ψεύτες ψεύτες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ". Οι ΔΕΗτζηδες δεν την έπαθαν από τους "νεοφιλελεύθερους" αλλά από τον γνήσιο συνεχιστή της παρασιτοκρατίας, του κομματισμού και του πελατειακού κράτους, που εγκαθίδρυσε ο Αντρέας. Εξάντληση της τετραετίας για να το πιουν το ποτήρι της ξεφτίλας μέχρι τέλους, ο Αλέξης και η παρέα του.

Ο κύριος Τάσος είναι αριστερός, που θα τολμήσετε να τον πείτε έτσι απλά πινόκιο. Η σωστή κατηγορία θα ήταν αριστερός πινόκιο. Εγώ διαφωνώ όμως κάθετα. Εξάλλου για πιο πράγμα τον κατηγορείτε; Πάντα υπέρ της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ δεν ήταν; Υπέρ των μνημονίων δεν ήταν; Υπέρ των τεράστιων φόρων στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα δεν ήταν; Σε λίγο θα μου πείτε ότι έλεγε άλλα προ των εκλογών. Σαν δεν ντρέπεστε.

@00.36 ξέρεις σε παρακαλώ σε ποια εισοδηματική τάξη βρίσκετε ο κ. Τάσος; στη χαμηλή, στη μεσαία ή στην υψηλή; το ρωτάω αυτό, για να μάθουμε, για τις εκάστοτε θέσεις που λαμβάνει σε διάφορα θέματα κυρίως οικονομικής κ.λ.π. φύσης.-

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.