Ο Παναρκαδικός είναι η καλύτερη επίθεση του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου

Ο Παναρκαδικός είναι η καλύτερη επίθεση του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου

Μάιος 13, 2024 - 21:35
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έπειτα από τρεις αγωνιστικές στα μπαράζ ανόδου του 5ου ομίλου των πρωταθλητών ΕΠΣ βρίσκεται στην κορυφή και οδηγεί την κούρσα με την επίθεση του να είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Οι πράσινοι με οκτώ γκολ σε τρεις αγωνιστικές είναι η καλύτερη επίθεση του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ με τον Πανγυθεατικό να ακολουθεί με έξι γκολ επίσης σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα και τα Κρέστενα να έχουν τέσσερα γκολ υπέρ σε δύο αγώνες.

Από και πέρα το τριφύλλι δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ακόμα το μηδέν έχοντας τρια γκολ παθητικό σε τρία παιχνίδια έχοντας δεχθεί από ένα σε κάθε αγώνα με το Γύθειο να έχει δυο γκολ παθητικό και τον Παλληξουριακό ένα τέρμα δεχθεί και αυτό από τον Παναρκαδικό σε δύο όμως αγώνες που έχει δώσει.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Αποστόλης Στρέμπας με πέντε γκολ σε τρεις αγωνιστικές είναι ο πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου και ο πρώτος που κάνει καρέ τερμάτων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.