Στους ρυθμούς του «Τζακ ποτ» η Τρίπολη (video)

Στους ρυθμούς του «Τζακ ποτ» η Τρίπολη (video)

Μάιος 28, 2015 - 17:42
1 σχόλια

Στους ρυθμούς του Τζακ Ποτ του Τζόκερ βρίσκεται η Τρίπολη ενόψει της κλήρωσης των 7 εκατομμυρίων ευρώ  που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (22:00) της Πέμπτης (28/5) και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Η κάμερα του Arcadia Portal λίγες μόνο ώρες πριν βγουν από την κληρωτίδα οι τυχεροί αριθμοί συνομίλησε με ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ για το ενδιαφέρον που υπάρχει στον κόσμο της Τρίπολης για την κλήρωση του  Τζόκερ τονίζοντας πως σαφώς είναι αυξημένη η κίνηση ωστόσο ο κόσμος προσπαθεί να κυνηγήσει την τύχη καταθέτοντας λίγα δελτία και χωρίς μεγάλο κόστος καθώς επίσης και για το και για το δέλεαρ του μεγάλου αυτού ποσού.

Για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη και να μπουν στην κλήρωση των 7 εκατομμυρίων ευρώ μπορούν να καταθέσουν δελτίο Τζόκερ στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μέχρι και της 21:30.

Καλή επιτυχία ! 

Video: 

Arcadia Portal.gr Στους ρυθμούς του ΤΖΑΚ ΠΟΤ η Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.