Πεντάρα ο Παναρκαδικός και φουλ για άνοδο

Πεντάρα ο Παναρκαδικός και φουλ για άνοδο

Μάιος 12, 2024 - 18:13
13 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ήταν εντυπωσιακός και σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Θύελλα Αμπελοκήπων και βροντοφώναξε στο πως είναι εδώ και είναι έτοιμος για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 5-1 της Θύελλας Αμπελόκηπων με τον Αποστόλη Στρέμπα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς έκανε καρέ τερμάτων (20’ 45’, 56’ 83’) με τον Σαραντόπουλο να σκοράρει ακόμα ένα (48’). Ο Κάρδαρης (41’) με πέναλτι το γκολ για τους νησιώτες που ισοφάρισαν προσωρινά.

Το τριφύλλι έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο όντας απόλυα κυρίαρχο στο παιχνίδι του και κάπως έτσι πήρε την δεύτερη του νίκη σε τρεις αγωνιστικές φτάνοντας τους εφτά βαθμούς στον 5ο όμιλο των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ.

700 και πλέον φίλαθλοι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα και δίνοντας φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθεί άρθρο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Πού είναι εκείνος ο σχολιαστής να δει τι κόσμο έχει ο παναρκαδικός αλαμάλων έχει αυτοκτονήσει με δάκτιλο κ

Αν ανέβει, τότε θα είναι τα πολλά κλάμματα. Ανοιχτή παλάμη και στη γύρα για δανεικά πάλι. Το γνωστό τροπάρι. Το μάθαμε τόσα χρόνια απο τους υποτιθέμενους "επενδυτές" των ψίχουλων

Δεν έχετε τι να σχολιάσετε και γράφετε βλακείες! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Συνεχίστε έτσι!

19.14 δεν έχει ανάγκη για δανεικά η ομαδα βρε άσχετες,Οι χιλιάδες φίλοι του που κατακλύζουν το γηπεδο κάθε Κυριακή θα τον στηρίξουν,αλλα για καλό και για κακό άλλαζε δρομο αν πετύχεις κανεναν από τους μεγαλομετοχους της ομαδας ισως να σου ζητήσει ενίσχυση

Το πρόβλημα από ότι φαίνεται το έχετε με τη διοίκηση του Παναρκαδικού αλλά δεν αγωνίζεται αυτή κάθε εβδομάδα οπότε μη μειώνετε την προσπάθεια των παιδιών που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αγώνα

Η ομάδα είναι αήττητη, πήρε πρωτάθλημα, πήρε κύπελλο, πάει για άνοδο, κατάφερε να γεμίσει με κόσμο το γήπεδο μετά από πολλά χρόνια κι εσείς ασχολείστε με τη διοίκηση γιατί κάπου πρέπει να βγάλετε την κακία σας. Τραγικό!

Αντί να χαρείτε που μια ομάδα της Αρκαδιας διαπρέπει φέτος και να στηρίξτε αυτή την προσπάθεια, βγάζετε όλη σας την κακία, το κόμπλεξ κ τη ζήλια. Μόνο στην Αρκαδία γίνονται αυτά!

Γνωρίζει κάποιος να μας πει υπεύθυνα ποσο μπάτζετ χρειάζεται να κρατήσεις στην ΓΕθνικη;

12:01 Χρειάζεται τόσα όσα δεν διαθέτουν οι ψωμοζήτουλες του Παναρκα-θηναϊκού με το τριφύλλι. Γι' αυτό ψάχνουν συνέχεια για θύμα χρηματοδότη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.