Στήνουν τον Αστέρα στα 11 βήματα

Στήνουν τον Αστέρα στα 11 βήματα

Οκτώβριος 01, 2018 - 12:43
5 σχόλια

Πέντε αγωνιστικές και τρία πέναλτι εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης. Συνέπεια; Τρεις βαθμοί και μία νίκη στο ξεκίνημα της εφετινής Super League και αντίστοιχα 4 ήττες που με βάση την εικόνα αδικούν την προσπάθεια.

Οι κιτρινομπλέ είναι η ομάδα με τα περισσότερα εις βάρος της πέναλτι. Κάποια εξ' αυτών άδικα όπως συνέβη με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώ σωστή κρίνεται η παράβαση κόντρα στον Άρη στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης στην ανατροπή του Γκαρσία από τον Παπαδόπουλο.

Τα πέναλτι σίγουρα έχουν αποτελέσει έναν αποτρεπτικό παράγοντα στην συγκομιδή βαθμών σε αυτό το πρώτο ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα έχοντας πληγώσει την αμυντική του γραμμή.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα με τα περισσότερα εις βάρος της πέναλτι τρία στον αριθμό με τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό να ακολουθούν έχοντας ένα λιγότερο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ταχουμε ξανακοθσει αυτά.Κοιτατε να παίξετε μπαλιτσα γιατί δεν σας βλέπω καλά.Συμφωνεις Παυλάκη;

Δε θέλω να μου δέσετε τα μάτια, δε σκιάζομαι τα βόλια τα σκληρά

Παραγκολογε νομίζω ότι η ποίηση σου ταιριάζει καλύτερα. από το ποδόσφαιρο αφού προηγουμένως σου πω ότι το τόπι είναι στρογγυλό

2 πέναλτυ σε 5 αγώνες έκανε ο τερματοφύλακας!! Ρεκόρ!!! Χθες προηγήθηκε ένα εξαιρετικό (με υψηλότατο κίνδυνο), τάκλιν του πετυχημένο, και καλες ενέργειες, αλλά η άστοχη επέμβαση 3 λεπτά πριν τα 90 τα σβήνει όλα. Το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Στον ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στο διαιτητή να δώσει το πέναλτυ σε μια 99% χαμένη μπαλιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.