«Ξεπουλάνε» τα iPhone Xs Max στην Τρίπολη (vid)

«Ξεπουλάνε» τα iPhone Xs Max στην Τρίπολη (vid)

Οκτώβριος 01, 2018 - 10:48
5 σχόλια

Σαν ζεστά κουλούρια φεύγουν τα iPhone Χs και iPhone Xs Max στην αγορά της Τρίπολης.

Πωλήσεις-ρεκόρ δείχνουν ότι κάνουν τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max στην Ελλάδα καθώς μέσα σε τρεις ημέρες έχουν παραγγελθεί πάνω από 10.000 συσκευές ενώ μόνο την Παρασκευή διατέθηκαν πάνω από 4.500 με το 60% αυτών να είναι iPhone Xs Max.

Το ArcadiaPortal.gr επισκέφθηκε το κατάστημα Γερμανός στην Τρίπολη και συνομίλησε με τον Νεκτάριο Κολοκούση, τεχνικό και πωλητή του καταστήματος, για την παρουσία του νέου κινητού τηλεφώνου στην αγορά της Τρίπολης.

Τα νέα μοντέλα της Apple έφτασαν στην Τρίπολη την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ήδη εξαφανίστηκαν. Πολλοί οι καταναλωτές έσπευσαν να προμηθευτούν το νέο αυτό κινητό από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

Όπως ας ανέφερε ο κ. Κολοκούσης, τα πρώτα τηλέφωνα που έφτασαν στο κατάστημα ήταν όλα προπαραγγελίες και ήδη έχουν εξαντληθεί. Από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max θα βρίσκονται ξανά στα καταστήματα Γερμανός.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εξαντλήθηκε από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα το iPhone


5 Σχόλια

Ωχ, τρέχω να προλάβω!!! (λέμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να μην αναρτάμε διαφημίσεις, αλλά μην το παρακάνουμε)

και μετά λέμε ότι δεν έχουμε λεφτά... πετώντας χιλιάρικα για κινητά κάθε χρόνο έκαστος

Το πού θα ξοδέψει ο καθένας τα λεφτά του είναι δικό του θέμα. Άλλος σε κινητά, άλλος στα μπουζούκια, άλλος στους καφέδες και τα ποτά. Εξάλλου δεν παίρνουν όλοι 500 ευρώ το μήνα, υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν τα τριπλά και τετραπλά κάθε μήνα.

12:06 Γιατί, σου ζήτησε κανένας να του δανείσεις λεφτά ή μήπως θα κάνεις κουμάντο στην τσέπη του άλλου; Αν του άλλου του περισσεύουν λεφτά, γούστο του και καπέλο του να τα διαθέσει όπως γουστάρει, μέχρι και να τους βάλει φωτιά να τα κάψει. Τί με νοιάζει εμένα; Από την τσέπη μου θα λείψουν; Αυτό σας έχει φάει, ρε μίζεροι κακομοίρηδες, δεν κοιτάτε την καμπούρα σας, αλλά τί θα κάνει ο άλλος για να τον κουτσομπολέψετε, κατίνες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.