Στάικος Βεργέτης: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Στάικος Βεργέτης: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Αύγουστος 01, 2015 - 21:49
0 σχόλια

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που χρίζουν επιπλέον δουλειάς και βελτίωσης για την συνέχεια. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός είπε πως της επόμενες ημέρες ο Αστέρας θα ξεκινήσει να δουλεύει το επιθετικό του κομμάτι με έμφαση την ανάπτυξη αλλά και το πιο γρήγορο στυλ ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης

«Ήταν ένα απαιτητικό φιλικό απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε πράγματα που δουλεύουμε. Και σε αυτό το φιλικό υπάρχουν θέματα που μας αφήνουν ευχαριστημένους αλλά υπάρχουν και πράγματα τα οποία θέλουν δουλειά.

Είμαστε σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Υπάρχουν όμως θέματα που θέλουν βελτίωση και θέλουν δουλειά. 

Δεν έχουμε επιμείνει ακόμα στο επιθετικό κομμάτι. Είναι κάτι το οποίο θα το ξεκινήσουμε τις επόμενες ημέρες. Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη και σε ένα πιο γρήγορο στυλ, το οποίο βγαίνει αυθόρμητα από τους παίκτες». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.