Κ. Θεοδωρόπουλος: «Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι» (video)

Κ. Θεοδωρόπουλος: «Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι» (video)

Αύγουστος 01, 2015 - 22:07
0 σχόλια

Για το γεγονός πως ο Αστέρας ακόμα δεν είναι έτοιμος όμως παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος μίλησε ο τερματοφύλακας της αρκαδικής ομάδας Κώστας Θεοδωρόπουλος αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε και για την απόκρουση του Τόμας Κοσίσκι στην φάση του πέναλτι λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν μία πολύ καλή και δύσκολη επέμβαση και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού στόχος όλων των τερματοφυλάκων του Αστέρα είναι η ομάδα να μην δέχεται γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος

Για την επέμβαση του Κοσίσκι στο πέναλτι μίας και είναι δύο τερματοφύλακες που διεκδικούν θέση βασικού: «Το σημαντικό είναι να μην τρώει γκολ η ομάδα είτε παίζω  εγώ είτε παίζει ο Τόμας είτε παίζει ο Γιώργος. Νομίζω όλοι είναι το ίδιο και είμαστε χαρούμενοι για την απόκρουση αυτή γιατί ήταν μία πολύ καλή και δύσκολη επέμβαση».

Για το ποσοστό ετοιμότητας που βρίσκεται ο Αστέρας: «Η ομάδα ακόμα δεν είναι έτοιμη θεωρώ όμως ότι παιχνίδι με το παιχνίδι ο Αστέρας δείχνει πολύ καλύτερα στοιχεία και νομίζω πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε εκατό τις εκατό έτοιμοι».

Για το αν είναι από τα φιλικά που δίνουν συμπεράσματα για τους προπονητές: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό. Τα Γιάννινα έχουν δείξει πως έχουν πολύ καλούς παίκτες και μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα. Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο φιλικό όπου η ομάδα ανταπεξήλθε πολύ καλά».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κώστας Θεοδωρόπουλος: Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.