Κάστρο είναι και στα φιλικά... Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 1 - 0

Κάστρο είναι και στα φιλικά... Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 1 - 0

Αύγουστος 01, 2015 - 21:00
0 σχόλια

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι μπροστά στους 2.000 φιλάθλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"  επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με το πολύ όμορφο τέρμα του Σκούρτη στο 3ο λεπτό δείχνοντας με την εικόνα του την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Αρκετές δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του έβγαλε ο Στάικος Βεργέτη. Στα highlights της αναμέτρησης η εντυπωσιακή απόκρουση με το ένα χέρι του Κοσίσκι στο πέναλτι του Τσάβες.

Με σχηματισμό 4-3-3 παρέταξε ο Στάικος Βεργέτης τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο με την αρκαδική ομάδα να μπαίνει πολύ δυνατά και μόλς στο 3ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με το καταπληκτικό σουτ του Σκούρτη έξω από την περιοχή. Ο Αστέρας συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και στο 14ο λεπτό έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα μετά από σέντρα ακριβείας του Δημούτσου από τα δεξιά και σουτ του Φούντα που πέρασε ψηλά άουτ. Στο 28ο λεπτό η κεφαλιά του Αλόκο πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Βελλίδη μετά από κόρνερ με τον ΠΑΣ στο 35ο λεπτό να κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Τορμένα στην πρώτη του ουσιαστικά φάση που έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Κοσίσκι. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσάβες με τον Κοσίκσι με εντυπωσιακή απόκρουση να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Αστέρας έκανε 9 αλλαγές και άλλαξε το σχηματισμό του σε 4-2-3-1 έχοντας κσι πάλι πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η πρώτη καλή στιγμή της αρκαδικής ομάδας ήρθε στο 53' από στημένη φάση με το καλοτραβηγμένο απευθείας φάουλ του Λανθαρότε να περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Στην συνέχεια και στο 65ο λεπτό ο Χαμντανί με μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια πέρασε τρεις αντιπάλους του και με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ όπως και το μακρινό πλασέ του Ιγκλέσιας 3 λεπτά αργότερα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και  ο ΠΑΣ προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να φανεί απειλιτικός αρχικά με το φάουλ του Κοζορώνη να διώχνει με τις γροθιές ο Θεοδωρόπουλος στο 83' και δύο λεπτά αργότερα η έμπνευση του Τσουκαλά να κρεμάσει από μακριά τον τερματοφύλακα του Αστέρα δεν ήταν καλή με την μπάλα να περνά άουτ. Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού το πλασέ του Σαπαλίδη μέσα από την περιοχή με τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα του Αστέρα στο 1ο ημίχρονο: Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Αλόκο, Τορμένα, Γουάτο, Ντουντού, Δημούτσος, Σκούρτης, Φούντας, Μπαράλες (Γιάννου0

Η ενδεκάδα του Αστέρα στο 2ο ημίχρονο: Κοσίσκι (Θεοδωρόπουλος), Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μούκαμ, Γκόιαν, Χαμντανί, Μπερτόλιο, Μάσα, Γιάννου, Λανθαρότε, Παντελιάδης (Κυριακόπουλος)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.