Σμυρνιώτης: Καταντά γελοίος ο τρόπος που θέλετε να διαχειριστείτε τα απορρίμματα στο Μεγαβούνι

Σμυρνιώτης: Καταντά γελοίος ο τρόπος που θέλετε να διαχειριστείτε τα απορρίμματα στο Μεγαβούνι

Μάιος 02, 2018 - 17:20
16 σχόλια

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης την Τετάρτη 2 Μαΐου στην Τρίπολη. Προτού συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σμυρνιώτης έθεσε τα ερωτήματά του στη διοίκηση.

Αρχικά, κάλεσε τη δημοτική αρχήνα κάνει έναν απολογισμό της θητείας όπως πρέπει.

Πλησιάζει ο τέταρτος χρόνος που δεν θα κάνετε απολογισμό, πρέπει να ορίσετε επιτέλους της ειδική συνεδρίαση.

«Το ψέμα έχει κοντά πόδια», είπε απευθυνόμενος στη διοίκηση του Δήμου, αναφερόμενος στη διαχείριση των απορριμμάτων.

«Χωρίς αρμοδιότητα κάνετε εργασίες σε ένα βουνό και χωρίς χρήματα σπάτε πέτρες στο Μεγαβούνι, επιτέλους καταντά γελοίο!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τακτική που είχε ο κ. Παυλής ως αντιπολίτευση επισημαίνοντας: «Αν εγώ ακολουθούσα τη δική σας τακτική για τα απορρίμματα, τα απορρίμματα θα είχαν φτάσε στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Πρέπει να σοβαρευτείτε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους».

Εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα και πιστεύω ότι στο τέλος της θητείας σας θα παραδώσετε ένα βομβαρδισμένο τοπίο στο Μεγαβούνι.

Ο κ. Παυλής απαντώντας ανέφερε: «Τι να του απαντήσω;».

Έχετε δίκαιο να ανησυχείτε για το τι θα γίνει με τα απορρίμματα στον Δήμο Τρίπολης, είπε, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεστε την αναστάτωση που υπάρχει σχετικά με το ζήτημα των απορριμμάτων στην κοινωνία της Τρίπολης.

«Μέσα στη χρονιά θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις για τη διευθέτηση των δυο χωματερών», σημείωσε κλείνοντας το θέμα.

Τέλος, ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να μεμφθεί τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αναφέροντας: «Αν δεν αλλάξετε τακτική, όπως είμαστε τώρα, έτσι θα είμαστε και στην επόμενη θητεία».


16 Σχόλια

Ο Μήτσιος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι παντελώς ανίκανος, και έχει φέρει την παρακμή της Τρίπολης εδώ και 4 χρόνια.

Ο Μήτσος δεν έχει καταλάβει οτι πέρασαν 4 χρόνια και δεν έχει κάνει τίποτα, ούτε την ουσιώδη συντήρηση των έργων που έκανε ο Σμυρνιώτης. Μήτσο είστε πολύ λίγος.

Μήτσο, τα ατυχήματα συμβαίνουν μία φορά. Το οτι εκλέχθηκες το 2014 με ψέμματα και συκοφαντίες δεν σε κάνουν ικανό να διοικήσεις. Συνεχίζεις ομως τα ψεύδη και σε έχει καταλάβει ο κόσμος πια. Αρα αν εσύ δεν αλλάξεις τακτική θα έχεις problem.

Ρε Μήτσιο πόσο ψέμα πια τόσο απροκάλυπτα; Θα λύσεις το πρόβλημα των σκουπιδιών αλλά θα αποκαταστήσεις και τις χωματερές; Καλά ποιός είσαι ο Κοπερφιλντ;

"Ένας Ψεύτης Δήμαρχος". Προσεχώς στο Μαλλιαροπούλειο είσοδος ελέυθερη.

ειπε ο γιαννακης :ετσι θα ειμαστε και στην επομενη θητεια ,μια φορα ειπε την αληθεια,ναι γιαννακη ,και την επομενη φορα ,αντιπολιτευση θα εισαι ,βουλωμενο γραμμα διαβαζεις

Γειά σου Μήτσο λεβέντη, τέσσερα χρόνια δίνεις τη λύση αλλά προφανώς τη μελετάς και χρειάζεσαι άλλα δέκα-δεκαπέντε να την υλοποιήσεις!!!

Δειτε το σημερινο Δημοτικο Συμβουλιο για να καταλαβετε τι γινεται.Αλληλοκατηγορούνται για τον ιδιο λογο δηλαδη για ανικανότητα,μηδενικο εργο και απραξια εργου οι: 1)Ο Τζιουμης κατηγορεί την διοικηση Παυλη,2)Ο Παυλης την διοικηση Κοτσιανη στο προσωπο του Τζιουμη ,3)Ο Σμυρνιώτης τον Παυλη,4)Ο Τζιουμης τον Σμυρνιωτη ,5)Ο Σμυρνιωτης τον Τζιουμη, 6)Ο Παυλης τον Σμυρνιωτη και 7)Ο Τζιουμης τον Κακλαμανο για την σημερινη διοικηση που συμμετεχει και οτι παλια μαζι τα "φαγανε"(λαθος κανανε).Δηλαδη φιλοι ολοι αχρηστοι(παρε τον εναν και δειρε τον αλλον).Τελικα μονο ο Τσιαμουλος ειναι καθαρος.

Τα έργα είναι εκεί και φαίνεται ποιός και πότε τα έκανε. Όσο για τον Τσιαμούλο μη ξεχνάτε ότι υπήρξε πρωτοπαλίκαρο του Παυλή!!!

Ρε Νικολάκη άφησε το πληκτρολόγιο. Καρφώνεσαι ρε κορόιδο. Μόνο εσύ θα έλεγες καλή κουβέντα για τον εαυτό σου

@22:18 Τί λες ρε παπαγαλάκι του βλάκα (αν δεν είσαι βέβαια ο ίδιος ο βλάκας)! Ποιος καθαρός; Που έκλεισε το Πλάτωμα και δεν ξέρουμε πού να πάμε τα σκουπίδια; Στόκε! Έγραψες ολόκληρο κατεβατό για να καταλήξεις να γλύφεις τον Τσαμούλο, πανηλίθιε! Δεν θέλω να σου γκρεμίσω τα όνειρα και να σε στεναχωρήσω, αλλά ο Τσαμούλος και η καθαρότητά του θα πάρουν τον μπ**λο στις εκλογές...

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ 20:18 Και πότε ρε μεγάλε περιμένεις εσύ να αλλάξει τακτική; 4 χρόνια δήμαρχος είναι και δεν έχει σηκώσει ένα πετραδάκι και θα το κάνει τον τελευταίο χρόνο και εσύ θα ικανοποιηθείς από το τεράστιο έργο του, ε; 'Αστο μανούλα, γύρνα στο περίπτερο και πούλα 'κανα τσιγαράκι. Αυτή η κουβέντα είναι για μεγάλα παιδάκια, εσύ έχεις κατάμαυρα μεσάνυχτα

Κάντε όνειρα όλοι σας. Κάντε ΥΠΟΜΟΝΗ και θα δείτε ποιος θα ξαναγίνει δήμαρχος το 2919. Ο Γιαννακης ομως οχι γιατι απλά δεν θα ειναι υποψήφιος παλι.

Γιαννάκη σε είδαμε εσένα που έχεις μούτρα και μιλάς. Θα βλέπεις απο μακριά την πλάτη του Νίκου και δεν θα το πιστεύεις

Εγω απορω γιατι το δικαστηριο δεν κλεινει και την χωματερη στον Αγιο Βλαση οπως και στο Πλατωμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.