Οργή Τζιούμη και φωνές στο ΔΣ Τρίπολης: Τρία χρόνια μας δουλεύετε! (vid)

Οργή Τζιούμη και φωνές στο ΔΣ Τρίπολης: Τρία χρόνια μας δουλεύετε! (vid)

Μάιος 02, 2018 - 17:11
11 σχόλια

«Δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, κύριε δήμαρχε. Σας κατηγορώ για ανικανότητα. Έχετε εγκαταλείψει στη μοίρα τους την πόλη μας και τα χωριά μας. Μιλάω για πράγματα της καθημερινότητας που όλα τα έχετε αφήσει στον αυτόματο πιλότο.» Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την τοποθέτησή του κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Σμβουλίου Τρίπολης ο Κώστας Τζιούμης και επεσήμανε τα προβλήματα:

  • Οι σπασμένες μπασκέτες στο Β’ Λύκειο. Όλα τα σχολεία, η ίδια εικόνα.
  • Πήγαμε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, χορταριασμένο, εγκαταλειμμένο.
  • Ήρθε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το σχολείο στο Χρυσοβίτσι είναι σπασμένο, τα πλάνα με τα σπασμένα παράθυρα και τους μαυρισμένους τοίχους έπαιξαν σε όλη την Ελλάδα.
  • Η πόλη και τα χωριά μας είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Αυτό σας το χρεώνουν όλοι οι πολίτες ως πλήρη ανικανότητα.

Είχατε πει ότι θα κρατούσατε 500 ευρώ σε όλους τους προέδρους από την πάγια προκαταβολή, και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά ούτε οδηγός ούτε γκρέιντερ.

«Υπάρχει μια αλλαγή στον Νόμο που προβλέπει ότι τα προνήπια θα πρέπει να ενταχθούν σε δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Ο κ. Καραλής που είναι αρμόδιος λέει ότι δεν γνωρίζει, ενώ ειπώθηκε ότι εσείς έχετε συμφωνήσει να ενταχθούν τα παιδιά από εφέτος και όχι σε βάθος τριετίας».

Ο κ. Δημήτρης Παυλής απάντησε για τα 500 ευρώ, που παρακρατήθηκαν από την πάγια προκαταβολή: «Τα γκρέιντερ τα έχουμε στα χέρια μας και πήραμε προσωπικό. Σε δύο μήνες θα έρθουν. Τα 500 ευρώ θα επιστραφούν στα χωριά».

Δεν έχουμε 400.000 ευρώ τον χρόνο για να κόβουμε τα χορτάρια.

Αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου σε σχέση με την κοπή των χόρτων, επισημαίνοντας ότι προσπαθεί ο Δήμος και η Υπηρεσία να κόβει χορτάρια όσο το δυνατόν πιο κοντά στο καλοκαίρι, που έρχεται και ο κόσμος στα χωριά μας...

Ως προς τα παγκάκια, χαρακτήρισε τον κ. Κούνη, που έχει κάνει τις καταγγελίες, «μέγα επαναστάτη» και είπε: «Ευτυχώς που ο κύριος αυτός ήρθε από το Γαλάτσι να μας πει τι να κάνουμε!». Στη συνέχεια, ο κ. Παυλής έκανε λόγο για τον εμποτισμό των ξύλων που θα χρησιμοποιηθούν για να επισκευαστούν τα παγκάκια που είναι χρονοβόρος διαδικασία, όπως είπε.

Ο κ. Τσιαμούλος διέκοψε, λέγοντας ότι εδώ και τρία χρόνια λέγονται τα ίδια.

Την οργή του Κώστα Τζιούμη προκάλεσε η απάντηση του κ. Παυλή ότι υπάρχει «σκοπιμότητα» για κάποια από αυτά τα ζητήματα, όπως για τις μπασκέτες των σχολείων που είναι κατεστραμμένες, καθώς κάποια από τα σχολεία θα ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, τα πράγματα εκτροχιάστηκαν εντελώς: Ο κ. Κακλαμάνος και ο κ. Τζιούμης αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, ο κ. Θεοδωρακόπουλος είχε λεκτικό διαξιφισμό με τον κ. Τζιούμη, ο κ. Τζιούμης βγήκε από την αίθουσα και επέστρεψε αμέσως, φωνασκώντας.

Ο κ. Κακλαμάνος ζήτησε από όλους να εκτονωθούν, και ο κ. Τσιαμούλος, όταν τελείωσαν όλα, είπε: «Εγώ δεν εκτονώθηκα ακόμα».

Τα πνεύματα ηρέμησαν και η διαδικασία συνεχίστηκε.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οργή Τζιούμη και φωνές στο ΔΣ Τρίπολης: Τρία χρόνια μας δουλεύετε!


11 Σχόλια

Οι εκλογές πλησιάζουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ! Βλέπετε ΚΑΙ το επίπεδο του κάθε ΔΣ και βλέπετε επίσης οτι η πόλη έμεινε 5 ολόκληρα χρόνια ΠΙΣΩ τη στιγμή που όλες οι πόλεις της Πελοποννήσου έκαναν άλματα (μέχρι και το Αργος).

400.000€/χρόνο για χορτάρια; Μας δουλεύει; Με κάθε σοβαρότητα προτείνω φθηνή λύση: Σε περιφραγμένο χώρο μπορείς να αφήσεις ένα κοπάδι γιδοπρόβατα. Σε μερικές ώρες δεν θα υπάρχουν χορτάρια. Και ο τσοπάνης θα πει και ευχαριστώ που του ταΐσαμε τα ζώα και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε.

@Δημήτριος Ναι, μεγάλη πρόοδο έκανε το Άργος. Μια πλατεία έφτιαξε όλη κι όλη ο Καμπόσος. Στα ίδια επίπεδα Τρίπολη και Άργος. Ψεύταρος εδώ, φανφάρα ακροδεξιός εκεί

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΑΝΗΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΑ ΚΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, ΣΚΑΤΑ....

Δειτε το σημερινο Δημοτικο Συμβουλιο για να καταλαβετε τι γινεται.Αλληλοκατηγορούνται για τον ιδιο λογο δηλαδη για ανικανότητα,μηδενικο εργο και απραξια εργου οι: 1)Ο Τζιουμης κατηγορεί την διοικηση Παυλη,2)Ο Παυλης την διοικηση Κοτσιανη στο προσωπο του Τζιουμη ,3)Ο Σμυρνιώτης τον Παυλη,4)Ο Τζιουμης τον Σμυρνιωτη ,5)Ο Σμυρνιωτης τον Τζιουμη, 6)Ο Παυλης τον Σμυρνιωτη και 7)Ο Τζιουμης τον Κακλαμανο για την σημερινη διοικηση που συμμετεχει και οτι παλια μαζι τα "φαγανε"(λαθος κανανε).Δηλαδη φιλοι ολοι αχρηστοι(παρε τον εναν και δειρε τον αλλον).Τελικα μονο ο Τσιαμουλος ειναι καθαρος.

μπραβο κωστα ετσι μονο καταλαβαινουν αυτοι ασε τις ευγενειες με τα ταγαρια που μπλεξαμε

Τι σου ειχε υποσχεθει ρε Κωστα οταν τον στηριξες στις εκλογες και δεν σου το εχει δωσει ακομα και κανεις σοου?

Δεν είναι τρία τα χρόνια που μας έχουν κάτσει οι κατσικόβλαχοι στο σβέρκο, αλλά σχεδόν τέσσερα. Ακόμα χειρότερα δηλαδή

Το μονόπετρο του είχε τάξει αλλά του εδωσε ΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.