Η Γραμμή του Δημότη στον Δήμο Τρίπολης λειτουργεί;..

Η Γραμμή του Δημότη στον Δήμο Τρίπολης λειτουργεί;..

Μάιος 02, 2018 - 17:45
0 σχόλια

Μόνο δεκαοκτώ παράπονα για λακκούβες έχει δεχθεί η δημοτική αρχή

Κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 2 Μαΐου, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης η συντήρηση της Γραμμής του Δημότη, η οποία έχει προϋπολογισμό 5.200 ευρώ. Ο κ. Τζιούμης, λαμβάνοντας τον λόγο, ρώτησε αν λειτουργεί η συγκεκριμένη υπηρεσία: «Δηλαδή, υπάρχει υπηρεσία που απαντά στα τηλέφωνα, η καταγγελία γίνεται κείμενο και φτάνει στη αρμόδια Υπηρεσία;».

Ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου απαντώντας είπε ότι η Γραμμή λειτουργεί και ότι καθημερινώς έρχονται καταγγελίες, οι οποίες εισακούονται. Συγκεκριμένα, είπε ότι στις 2 Απριλίου τα παράπονα για τις λακκούβες ήταν 18.

Ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην ίδια την εισήγηση, λέγοντας ότι η εισήγηση η ίδια δεν αναφέρεται σε λειτουργία που ήδη υπάρχει, αλλά σε πράγματα που θα κάνουν τη γραμμή να λειτουργήσει.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει ξοδευτεί ούτε ένα ευρώ για τη συγκεκριμένη γραμμή.

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε ότι επί δημαρχίας του οι κλήσεις στο σύστημα ήταν κάποιες χιλιάδες, και όχι μόνο 18 τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθως, ο κ. Τζιούμης είπε ότι έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Τσιαμούλος που αναφέρεται σε αναβάθμιση της γραμμής και όχι στη συντήρηση, και υπογράμμισε ότι δουλειά δεν γίνεται:

Κανείς δεν σας παίρνει τηλέφωνο επειδή όλοι σας έχουν πάρει χαμπάρι.

Ο κ. Λάζαρης επεσήμανε ότι τα τηλέφωνα του Δήμου δεν πρέπει να είναι όλα σωστά, καθώς κάποια δεν απαντούν και τον ίδιο τον παρέπεμψαν σε άλλα τηλεφωνικά νούμερα. Ακόμη, είπε ότι αν δεν διαφημιστεί αυτό το σύστημα, δεν θα το μάθει.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία.

Θυμίζουμε ότι για τη Γραμμή του Δημότη είχε εγκριθεί την 1η Δεκεμβρίου 2015 το διόλου ευκαταφρόνητο κονδύλι των 24.600 ευρώ (δείτε ΕΔΩ).

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.