Σε πλήρη λειτουργία η νέα Ογκολογική Μονάδα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Σε πλήρη λειτουργία η νέα Ογκολογική Μονάδα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Δεκέμβριος 14, 2018 - 14:28
2 σχόλια

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν στον χώρο της υγείας, μίλησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρος Τομάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Τομάρας αναφέρθηκε στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου το οποίο μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, δίπλα στο ΕΚΑΒ και πλέον λειτουργεί κανονικά.

«Παρέχονται κανονικά οι υπηρεσίες, υπάρχει προσωπικό και δίνονται και φάρμακα»

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά την λειτουργία του το γαστρεντερολογικό, ενώ οι χρηματοδοτήσεις που έχουν απορροφηθεί από το Παναρκαδικό δίνουν την δυνατότητα να τεθεί σε λειτουργία και το νευρολογικό.

Επίσης ολοκληρώνονται η διαγωνιστική διαδικασία και σύντομα το νοσοκομείο θα αποκτήσει σύγχρονο εξοπλισμό, όπως νέο αξονικό τομογράφο, αλλά και κλίβανο.

Το αιμοδυναμικό θα τεθεί ξανά σε λειτουργία τόνισε κλείνοντας ο κ. Τομάρας αναφέροντας ότι το ζήτημα έχει πλέον λυθεί καθώς βρέθηκαν χρήματα για την επισκευή του μηχανήματος από χρηματοδοτήσεις ύψους 74.000 ευρώ.

Έφ. Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε πλήρη λειτουργία η νέα Ογκολογική Μονάδα του Παναρκαδικού


2 Σχόλια

έλα ! Και στην Παθολογική που γίνεται του κουτρούλη ο γάμος με τους ασθενείς τον έναν πάνω στον άλλον πότε θα δώσει λύση ο μεγάλος διοικητής ? Εν τω μεταξύ γιατί δεν λέει αν έχει καρδιολόγο δεύτερο το Παναρκαδικό ; Αν έχει αναισθησιολόγο να κάνει 2 παράλληλα χειρουργεία ; Και γιατί κουβαλάνε αναισθησιολόγους από γειτονικά νοσοκομεία, Άργους και Καλαμάτας για να χειρουργηθούν οι ασθενείς ; Το ογκολογικό θέλει υποστήριξη από τις ειδικότητες που αναφέρουμε , για να δουλέψει. Δεν είναι περίπτερο να πουλάει τυρόπιτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.