Σε λειτουργία το Ψυχιατρικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στην Τρίπολη (vid)

Σε λειτουργία το Ψυχιατρικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στην Τρίπολη (vid)

Δεκέμβριος 14, 2018 - 17:00
0 σχόλια

Ενημέρωση για τη λειτουργία του νέου ψυχιατρικού τμήματος παιδιών και εφήβων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου έκανε η παιδοψυχίατρος κυρία Ευσταθία Καψιμάλη σε συνέντευξή της, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφερε η κυρία Καψιμάλη, από τον Ιούλιο έχει τεθεί σε λειτουργία το Ψυχιατρικό Τμήμα για τα παιδιά και τους εφήβους στο νέο κτίριο του Ψυχιατρείου, πλησίον του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Μεταφέραμε τα έπιπλα που ήδη υπήρχαν από τις παλαιότερες δομές και ξεκινήσαμε στον νέο χώρο

Να αναφέρουμε ότι προς το παρόν, το τμήμα λειτουργεί ως εξωτερικό ιατρείο και εξυπηρετεί ασθενείς με ραντεβού, αλλά στόχος είναι να λειτουργήσει σύντομα ως μονάδα νοσηλείας.

Περίπου 7 άτομα μπορεί να νοσηλεύσει η μονάδα

Πολλές είναι οι ελλείψεις που υπάρχουν προκειμένου να νοσηλευτούν παιδιά και έφηβοι, καθώς 5 μόνο άτομα επανδρώνουν το τμήμα.

Μέσα σε 3 περίπου μήνες κανονικής λειτουργίας το τμήμα έχει δεχθεί και έχει εξυπηρετήσει 550 περιστατικά, ανέφερε η κυρία Καψιμάλη, ευελπιστώντας το επόμενο χρονικό διάστημα να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού.

Έφη Καστραντά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.