Σε εξέλιξη το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

Σε εξέλιξη το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

Νοέμβριος 28, 2015 - 17:18
3 σχόλια

Από τις 12:15 το μεσημέρι είναι σε εξέλιξη το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο,. Η ατζέντα περιλαμβάνει το προσφυγικό, τη Σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας, το Ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πρότεινε την έκδοση κοινής ανακοίνωσης για μη μείωση των συντάξεων, δίχως, ωστόσο, να υπάρξει συμφωνία.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι έως τις 13:30 είχαν μιλήσει μόνο ο κ. Παυλόπουλος και ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αφεθεί να διαρρεύσουν, ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Ιωάννης Πλακιωτάκης όσο και η κυρία Γεννηματά απέρριψαν και τις δύο επιτροπές που πρότεινε ο κ. Τσίπρας σχετικά με το Ασφαλιστικό και τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο Στ.Θεοδωράκης απέρριψε την επιτροπή για το Ασφαλιστικό, συμφώνησε για την επιτροπή σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση με την προϋπόθεση να συμπεριληφθεί και ο νέος εκλογικός νόμος.

Ο Β.Λεβέντης επιτέθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς λέγοντας ότι κάνουν επίθεση και πετροβολούν τον κ. Τσίπρα, ενώ αυτοί έχουν φτάσει τη χώρα σε αυτό το επίπεδο.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δε χρειάζεται συναίνεση των λοιπών κομμάτων για να πετσοκόψεις το μισθό των αργόμισθων του δημοσίου και τις συντάξεις των 50αρηδων συνταξιούχων ΔΕΚΟτζήδων. Δικοί σου ψηφοφόροι είναι μωρό μου

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.