Πεντάρα η ΑΕΚ με γκολ για «όσκαρ» (vid)

Πεντάρα η ΑΕΚ με γκολ για «όσκαρ» (vid)

Νοέμβριος 28, 2015 - 18:16
3 σχόλια

ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός 5-0

Με την εύκολη νίκη της ΑΕΚ Τρίπολης επί του Παγγορτυνιακού άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το απόγευμα του Σαββάτου (28/11)

Η κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμετρήσεις και έφθασαν πολύ εύκολα όπως δείχνει και το τελικό 5-0 στην νίκη και μάλιστα με πέντε πολύ όμορφα γκολ σε εκτέλεση.

Η ομάδα του Δημήτρη Μειδάνη μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 5’ ο Πάκος άνοιξε το σκορ. Στο 27’ ο Ζιούλης έκανε το 2-0 ενώ στο 38’ ο Παρασκευόπουλος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με τον Ζιούλη και το δεύτερο προσωπικό του στο 53’ να κάνει το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Λαγός με πολύ ωραίο σουτ στο 65’.

Δείτε στο βίντεο τα 5 τέρματα της νίκης της ΑΕΚ Τρίπολης επί του Παγγορτυνιακού και την Δευτέρα (30/11) αναλυτικά όλες οι φάσεις τα γκολ και το ρεπορτάζ από αυτή την αναμέτρηση από την αθλητική διαδικτυακή εκπομπή στα «Γήπεδα της Αρκαδίας».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός 5-0


3 Σχόλια

Ο Παγγορτυνιακος ειναι το μεγαλυτερο φαβορι για να ,<πεσει>.Απορουμε ολοι μας πως μετα απο τα περσυνα αποτελεσματα ,τα προπερσυνα και εφετος που αν βγαλει καποιος τους 3βαθους που περνουν ολοι με την Φαλαισια η ομαδα εχει 3 βαθμους και ο πρωτος γυρος τελειωνει.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΑΥΤΩΝ .??ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΥΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΥΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ λεει η παριμεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.