Ρεκόρ επισκέψεων για το Arcadia Portal τον Αύγουστο

Ρεκόρ επισκέψεων για το Arcadia Portal τον Αύγουστο

Σεπτέμβριος 08, 2018 - 09:32
9 σχόλια

Η αναγνωσιμότητα του Arcadia Portal εκτοξεύτηκε τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Google Analytics. Η προτίμηση του αναγνωστικού κοινού στην ιστοσελίδα μας ανεβαίνει σταθερά και αυτό αποτυπώνεται στην πλέον επίσημη μέτρηση, την οποία σας παρουσιάζουμε:

404.363 μοναδικές επισκέψεις, 104.363 μοναδικοί χρήστες, και 1.230.914 προβολές σελίδας ανεβάζουν το Arcadia Portal στην κορυφή των μέσων ενημέρωσης στην Αρκαδία.

Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε το αναγνωστικό κοινό που συνεχώς μάς ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά. Προσπαθούμε σκληρά και δουλεύουμε εντατικά, προκειμένου να παρουσιάζουμε τα γεγονότα, την τοπική, ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, με εγκυρότητα και πληρότητα.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας astrosnews.gr, kafeneio-megalopolis.gr, leonidion.gr, για τη συνεχόμενη προσπάθεια που καταβάλλουν.

Έχοντας την πεποίθηση ότι κάθε επιτυχία πρέπει να μας ωθεί να προσπαθούμε ακόμα πιο πολύ, συνεχίζουμε με πίστη στις αξίες μας και με προσήλωση στο έργο μας τη σκληρή δουλειά.

 

Η ομάδα του Arcadia Portal


9 Σχόλια

Οι επαγγελματίες σχολιαστές αυξήθηκαν επίσης. Σε κάθε θέμα και 10 σχόλια τουλάχιστον.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ. ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ

Το πώς κρίνουμε κάτι, ιδιαίτερα στον τομέα των web sites, έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι πιο εύκολο, καθώς μπορούμε να συγκρίνουμε με άπειρα sites που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι το αν "μας κόβει" να καταλάβουμε, τι είναι καλό, κακό, λειτουργικό, "μπακάλικο" κα. Αν δεν μας κόβει καλό είναι να απευθυνόνομαστε σε ειδικούς. Το συγκεκριμένο site είναι τουλάχιστον 5-8 χρόνια πίσω (σε όλα τα επίπεδα) σε σχέση με αντίστοιχα sites άλλων πόλεων και δήμων. Βέβαια, εξαρτάται με τι συγκρίνεις πάντα. Και επίσης, στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.

13:01 Έχεις δίκιο, γι' αυτό είπες να πιάσεις δουλειά αμέσως, για να μην χαθεί ούτε δευτερόλεπτο.

Το ήθος και η εγκυρότητα ανταμείβονται ! Συγχαρητήρια ! Δεν είναι τυχαίο οτι η ομογένεια παρακολουθεί arcadia portal ...

Χαίρομαι για την δουλειά σας, το αποτέλεσμα της οποίας είναι εκπληκτικό, ειδικά ο σχεδιασμός της σελίδας, όχι πολλά και συμπυκνωμένα, παρά λίγα θέματα και ευανάγνωστα με την πρώτη ματιά.

Κι αν πρόσθεταν τα σχόλια που λογοκρίνουν θα χτύπαγαν ρεκόρ γκίνες (ο βρώμικος ρόλος των υποτιθέμενων ΜΜΕ, χειραγώγηση, παραμύθιασμα, διαπλοκή, συμβόλαια εκτόξευσης λάσπης και "ευλογάμε τα γένια μας").

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.