Παράνομα παρκάρει... και ο Δήμος Τρίπολης! (pics)

Παράνομα παρκάρει... και ο Δήμος Τρίπολης! (pics)

Σεπτέμβριος 07, 2018 - 11:41
11 σχόλια

Α, όλα κι όλα. Στην Τρίπολη το καθημερινό καφεδάκι το πρωί και το απόγευμα είναι ιερό πράγμα. Τιμάμε την παράδοσή μας. Όλοι ανεξαιρέτως. Και το δικαίωμα να έχουμε τα... άλογά μας κοντά μας, ίδιο και αναφαίρετο από την εποχή του Γέρου του Μοριά.

Καβάλα παν' στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάμε, καβάλα πίνουν τον καφέ.

Σε καθημερινή βάση, δεκάδες οδηγοί αφήνουν το αυτοκίνητό τους όπου λάχει για να απολαύσουν το καφεδάκι τους. Σε πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμους βλέπεις τους οδηγούς να αγωνίζονται να παρκάρουν την ίδια ώρα που έχουν κρεμασμένο το τηλέφωνο στο αφτί για να συνεννοηθούν με τον κολλητό και την κολλητή τους: «Έφτασες; Παρκάρω και έρχομαι».

Παρκάρω όπου βρω κι έρχομαι, για την ακρίβεια.

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται για το πρόβλημα της στάθμευσης στον Δήμο Τρίπολης. Συζητήσεις επί συζητήσεων για το πώς θα κόψουν οι Τριπολίτες την κακή συνήθεια. Όμως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι κακές συνήθειες δεν είναι «προνόμιο» μόνο των απλών πολιτών, αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου Τρίπολης, που, ως υπάλληλοι του Δήμου Τρίπολης θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα και να σέβονται στοιχειώδεις κανόνες μέσα στην πόλη.

Στη φωτογραφία, που μας έστειλε αναγνώστης, υπάλληλος του Δήμου καθημερινά, όπως μας λέει, παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του Δήμου επάνω στον πεζόδρομο για να πιει το καφεδάκι του. Και σου λέει ο πολίτης: Εδώ τα αυτοκίνητα του Δήμου παρκάρουν παράνομα, και σας πείραξε το δικό μου;

Όλοι οφείλουμε να τηρούμε τον νόμο. Και το σωστό είναι να συμπεριφερόμαστε ανάλογα με τη θέση που έχουμε στην πόλη. Ασφαλώς οι περισσότεροι πολίτες δεν περιμένουν τον τάδε ή τον δείνα υπάλληλο να συμπεριφερθεί σωστά για να πάρουν ένα μάθημα. Αλλά είναι απαράδεκτο να επιδεικνύεται τέτοια συμπεριφορά από ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι απείρως πιο προσεκτικοί με το πού παρκάρουν καθημερινά, ιδίως για να πιουν το καφεδάκι τους.

Τέτοιες συμπεριφορές, επίσης, εκθέτουν τον Δήμο μας και, δυστυχώς, όλους τους εργαζομένους σε αυτόν.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Καλά αυτό δεν είναι τίποτα. Που να δείτε οι ΔΕΗτζηδες(ΔΕΔΔΗΕ) που παίρνουν τα αμάξια της υπηρεσίας για σουπερμάρκετ και καφέ και παρκάρουν όπου θέλουν δήθεν ότι εκτελούν έργο. Και το πιο γελοίο;;; Πηγαίνουν πρωί στη δουλειά με τα αμάξια τους για να πάρουν το αμάξι της υπηρεσίας και να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο... και να συνεχίσουν τις άλλες προσωπικές δουλειές τους.

Δεν πρόλαβε να πιάσει αυτοκίνητο στα χέρια του ο καινούριος εντεταλμένος και αρχισε να κάνει τα ιδια του Σωτηράκη, ελεος.

Αφήστε τον ρε παιδιά περίμενε τέσσερα ολόκληρα χρόνια να γίνει δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας ο ανθρωπος να δει την γλύκα της εξουσίας και πέσατε επάνω του να τον φάτε.

Οταν έκανε τα ίδια και χειρότερα ο προκάτοχος του και νυν υποψήφιος δήμαρχος δεν είδαμε να γράφετε κάτι. τώρα σας πείραξε.................................

Και στη Πετρινού μια από τα ίδια. Γιατί δεν πεζοδρομούν (είναι πεζόδρομος αλλά να μην μπαίνουν αυτοκίνητα) τη Νεομ. Δημητρίου ώστε να σταματήσει αυτό με τα παρκαρισμένα στη πλατεία;

Ρε φίλε 12:53 έχει δίκαιο. Τι μου θύμησες τώρα... Θυμάμαι το είχε κάνει και ο Σεχιώτης μια φόρα μη σου πω κι ο Μουτζουρόπουλος.... Ούτε τότε είχαν γράψει τίποτα τα τσιράκια των πρώην... Τι να πεις... Δημοσιογραφική αλητεία!

οταν επερνε το αυτοκινητο ο μαικλ τζακσον και ερχωταν απο το λεβιδι στη τριπολη,ηταν για να το στρωσει !!!!! κλαιωωωωωωωω

Ποιος εντεταλμενος ρε παιδια; το αρθρο λεει για υπαλληλους. Που και οι υπαλληλοι εκθετουν τον δημο φυσικα αλλα μην βγαζετε χολη επειδη στηριζετε τον εναν η τον αλλο. Αμαν πια

Το Σωτηράκη τον έχουμε συνηθίσει που γυρίζει μέρα και νύχτα και παρκάρει οπου βρει με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ο Λευτέρης σας ξένισε.

Δεν πρέπει να οδηγούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και να προκαλούν την κοινή γνώμη οι κλαρινό γαμπροί συμβούλιο για ψήλου πήδημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.