«Ψυχρολουσία» στο φινάλε… Καλλονή – Αστέρας 1 - 1

«Ψυχρολουσία» στο φινάλε… Καλλονή – Αστέρας 1 - 1

Σεπτέμβριος 12, 2015 - 17:59
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αν και προηγήθηκε στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννου στο 85’ τελικά δεν κατάφερε να φύγει από την Μυτιλήνη με το τρίποντο αφού στο 94’ ο Αναστασιάδης ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ.

Η αρκαδική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης χάνοντας και πάλι πολλές ευκαιρίες  και δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 0-1 παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα καθώς  η Καλλονή έμεινε με 9 παίχτες (Ούκα στο 83' δεύετρη κίτρινη και Κειτά στο 89' επίσης δεύετρη κίτρινη) στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το Αναστασιάδη τελικά λίγο πριν το φινάλε να φέρνει την  «ψυχρολουσία».

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τις πολλές ευκαιρίες η αρκαδική ομάδα ήταν αυτή που έφτασε 3-4 φορές κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Αρχικά με τον Μπερτόλιο στο 5’ να επιχειρεί του σουτ ο Χογκ να διώχνει και ο Μάσα από κοντά να στέλνει την μπάλα άουτ στην επαναφορά.  Στην συνέχεια η Καλλονή στην μοναδική της καλή στιγμή έφτασε μια ανάσα από το γκολ με το πλασέ του Γεωργίου να διώχνει πάνω στην γραμμή ο Γκόιαν. Στο 19’ ο Φούντας από πλεονεκτική θέση ύστερα από σέντρα από τα δεξιά του Λούι δεν μπόρεσε να πιάσει όπως θα ήθελε το σουτ με τους αμυντικούς της Καλλονής να απομακρύνουν σε κόρνερ.  Στο 29’ ήρθε η σειρά του Γιάννου να σουτάρει από μακριά με την μπάλα να φεύγει άουτ ενώ στο 38’ ο Μπερτόλιο που ήταν ο κινητήριος μοχλός του Αστέρα σε αυτό το πρώτο μέρος με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής είδε την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ήταν αυτός που και πάλι βγήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με τον Φούντα στο 48’ να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή και στην συνέχεια  να πιέζει την άμυνα της Καλλονής κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ που ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Η Καλλονή απείλησε με το σουτ του Μανούσου στο 66’ με την αρκαδική ομάδα να κλείνει και πάλι την Καλλονή στα καρέ της και να προσπαθεί να πετύχει κάποιο τέρμα.  Το δυνατό μακρινό σουτ του Λούι στο 69’ έδιωξε σε κόρνερ ο Χογκ  ενώ στο 80’ το δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας από το ύψος της περιοχής πέρασε ελάχιστα έξω σε κόρνερ. Στο 83’ ο Γιάννου ανατράπηκε από τον Ούκαμ έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του νεοεισελθόντα στον αγώνα Παπαδόπουλου στο ντεμπούτο του με την κιτρινομπλέ φανέλα κερδίζοντας το πέναλτι και την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Καλλονής . Ο Γιάννου ανέλαβε την εκτέλεση και με ‘’Ολύμπια’’ ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χογκ για το 0-1 για τον Αστέρα. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με την Καλλονή να μένει με 9 παίχτες αλλά στο 94’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαργκάν να ισοφαρίζει με την κεφαλιά του Αναστασιάδη σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Διαιτητής:  Αριστείδης Βάτσιος

Σκόρερ: 95' Αναστασιάδης - 84' πεν. Γιάννου

Καλλονή : Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63' Μπαργκάν), Σάμπα (57' Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης (82' Βαλιός), Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81' Τσοκάνης), Μάσα (59' Παπαδόπουλος), Φούντας (68' Χαμντανί), Μπερτόλιο, Γιάννου. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.