Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης: Οι εργαζόμενοι έχουν νου και γνώση, μην τους υποτιμάτε

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης: Οι εργαζόμενοι έχουν νου και γνώση, μην τους υποτιμάτε

Μάρτιος 05, 2017 - 17:32
8 σχόλια

Η απάντυηση της Προϊσταμένης Γραφείου Επιστασίας Ψυχιατρικού Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Σίδερη Παναγιώτας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος προσωπικού για την κατάργηση των δρομολογίων.

Η επιστολή που έδωσε στο ArcadiaPortal.gr η κα Σίδερη αναφέρει:

Μένω έκπληκτη με την ανακοίνωση του Συλλόγου (άραγε υφίσταται Σύλλογος?) ο οποίος επικαλείται και τον Υπουργό Υγείας.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ως Προϊσταμένη του Γραφείου Επιστασίας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνης για τα δρομολόγια των λεωφορείων- καθώς εγώ υπογράφω τα σχετικά έγγραφα αναφέρω τα κάτωθι:

Στις 2/3/17 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την 6η ΥΠΕ προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα απογευματινό δρομολόγιο (μετά την πρόσληψη του νέου οδηγού) η 6η ΥΠΕ μου απάντησε κατηγορηματικά ότι απαγορεύονται τα δρομολόγια για το προσωπικό καθώς δεν αποτελούν υπηρεσιακή ανάγκη. Ως εκ τούτου ενημέρωσα με σχετική ανακοίνωση όλο το προσωπικό επισυνάπτοντας και τον αντίστοιχο νόμο έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

Στις 3/3/17 επικοινώνησα εκ νέου με την 6η ΥΠΕ καθώς και με το Διοικητικό Διευθυντή του ΓΠΝΤ.

Συμφωνήθηκε με την 6η ΥΠΕ να συνεχισθούν προσωρινά τα δρομολόγια και να προστεθεί και απογευματινό με ευθύνη δική μου και του Διοικητικού Διευθυντή του Ψ.Τ.

Ενημερώθηκαν όλα τα τμήματα και οι δομές τηλεφωνικά καθώς είναι αυτονόητο ότι δεν επιτρεπόταν να βγει ανακοίνωση δεδομένου ότι ο νόμος δεν έχει αλλάξει.

Συνάδελφοι/ισσες αυτό έγινε για να εξυπηρετηθούμε όλοι διότι οι μέρες είναι δύσκολες οικονομικά για όλους μας λόγω κρίσης.

Δηλαδή το θέμα είχε τακτοποιηθεί με δικές μου αποκλειστικά επικοινωνίες και ενέργειες στις 3/3/17 το μεσημέρι.

Αναρωτιέμαι:

Αφού ο Σύλλογος είχε κινητοποιήσει τον Υπουργό γιατί οι παρατρεχάμενοί του δε γνώριζαν τίποτε και ερχόταν μαινόμενοι στο γραφείο μου?

Ο Σύλλογος δε γνωρίζει την ιεραρχία και αγνοεί την ύπαρξη Διοικητή στο Νοσοκομείο ή αυτό γίνεται εσκεμμένα?

Με λόγια και ανακοινώσεις στα ΜΜΕ μπορούν όλοι να γίνουν αρεστοί. Εάν δε βάζεις πουθενά την υπογραφή σου μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις. Αλλά κάποιοι έχουν μάθει να βρίζουν ,να τάζουν και να εκβιάζουν στο όνομα του Υπουργού. Μας αποκαλούν λαμόγια κάποια άτομα που όπου βρίσκουν πολιτική ομπρέλα κάθονται από κάτω.

Έλεος !!!Σταματήστε να οικειοποιείστε ενέργειες άλλων – όπως έχετε μάθει έως τώρα- για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι εργαζόμενοι έχουν νου και γνώση, μην τους υποτιμάτε. Φτάνει πια με τις απειλές, τα ταξίματα και την καταστροφολογία προκειμένου να παρουσιάζεστε ως σωτήρες. Η πορεία σας είναι γνωστή.

Βεβαίως αναμένουμε τα σχετικά έγγραφα από το Υπουργείο που επικαλείται η πρόεδρος στην ανακοίνωση έτσι ώστε να νομιμοποιηθούν τα δρομολόγια του προσωπικού .

Σε μερικές περιπτώσεις – όπως αυτή – καλό είναι να θυμόμαστε το αρχαίο ρητό <<τα εν οίκω μη εν δήμω>>.

 

Τονίζουμε ότι μετά από τις ενέργειές τους εάν σταματήσουν τα δρομολόγια για το προσωπικό θα φέρουν ακέραια την ευθύνη.

 

 

Μετά τιμής

Η Προϊσταμένη Γραφείου Επιστασίας Ψ.Τ

Σίδερη Παναγιώτα

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Κ. Σίδερη πόσες φορές έχετε επιχειρήσει να κόψετε το δρομολόγιο του προσωπικού; Να σας θυμίσω τις 2 τελευταίες; Πριν 2 χρόνια με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα ή την τελευταία που « είχε παραπέσει» η ανανέωση της οδηγού από την 6η ΥΠΕ για 20 μέρες και έπρεπε να σας την ξαναστείλουν; Από ΔΕ Νοσοκόμα γίνατε ΔΕ Προϊσταμένη του γραφείου Επιστασίας με υπερεξουσίες.

κ.Παπακώστα να σας θυμίσω οτι εχω 10 χρόνια στην θέση της προισταμένης δεν έγινα ούτε με εκβιασμούς,ουτε με απειλές,ούτε ζήτησα να μου φτιάξουν ειδική θέση,αλλά με απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου.Για τα δρομολόγια ξεχνάς και δικαιολογημένα γιατί δεν ασχοληθήκες όταν οι οδηγοί μας μετακινήθηκαν στο Ε.Κ.Α.Β.Οσο για την υπερεξουσία αναρωτήσου ποιός πήγε στον υπουργό και παρέβλεψε Διευθυντή-Δοιηκητή.Ο λαός λέει το να αγνοείς τα γεγονότα,τα γεγονότα δεν αλλάζουν και τα ψέματα ειναι ανανδρία ΛΥΠΑΜΑΙ

Κ. Σιδερη έχεις δίκιο ότι ο λαός δεν ξεχνά και επειδή δεν ξεχνά να θυμίσω στους συνάδελφους που θα θελήσουν να σε σταυρώσουν μεθαύριο...στις εκλογές εννοώ...οτι πριν 4 χρόνια έβαλες , ψηφίστηκες -από την <<σημαδεμένη>> γραμμή της παράταξης σου, και πριν συμπληρώσεις 2 μήνες στο 7μελες την έκανες με ελαφρά βηματάκια!! αυτό δείχνει πόσο σε ενδιαφέρει το νοσοκομείο μας που μπήκες να προσφέρεις, οι συνάδελφοι που σε στήριξαν και εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και εσύ για αντάλλαγμα τους πρόδωσες!! οπότε συνάδελφοι <<ΛΑΕ>> να το θυμηθείτε αυτό μεθαύριο που θα πάτε να ρίξετε την ψήφο σας!!

Πόσες ΔΕ Νοσοκόμες βρίσκονται στοΨΝΤ;; Για να τοποθετείται ΔΕ Νοσοκόμα ως προϊσταμένη στο Γραφείο Επιστασίας Ψυχιατρικού Τομέα καιΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑυπεύθυνη για τα δρομολόγια των λεωφορείων αντί ενός διοικητικού υπαλλήλου, θα υπάρχουν πολλές. Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο πάντως υπάρχει μεγάλη έλλειψη, αφού σε απογευματινή βάρδια σε ολόκληρη κλινική βλέπεις μία νοσοκόμα να "τρέχει σα σβούρα"'. Μήπως πρέπει το συντομότερο δυνατό να μετακινηθούν όσες νοσοκόμες του ΨΝΤ "βαράν μύγες" στο ΠΝΤ για να προσφέρουν εκεί τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, αντί να χαραμίζονται στην κατάρτιση λεωφορειακών δρομολογίων;;;

κ.Ανωνυμε δεν ειμαι ΔΕ νοσοκομων αλλα ΔΕ Δ/κου-Λογ/κου εδω και 29 χρονια,η απαντηση αφορουσε τον κ.Παπακωστα κ.μικι μαους αν θυμασαι δεν την εκανα με ελαφρα βηματακια αλλα την αντιπροεδρια την εδωσα στην κυρια Μαρινακου (επι προεδριας κ.Ρεππα) Παντα ημουν και θα ειμαι κοντα στους συναδελφους.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΞΕΧΝΑΣ Ή ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΩΝ

ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΣΙΔΕΡΗ Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ {Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ}ΟΤΙ Η ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΝ ΚΑΙ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ{ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ} ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ακόμη χειρότερα αν προσλήφθηκες σε θέση ΔΕ Νοσοκόμων που είχε ανάγκη το ΨΝΤ και μετά μέσω του γνωστής οδού έγινες Διοικητικός υπάλληλος. Αυτά πληρώνουμε τώρα και πάμε στα Νοσοκομεία και δεν υπάρχει νοσοκόμα για νοσοκόμα. Να ανακληθούν όλες αυτές οι μετατάξεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.