Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης: Μίσθωση ακινήτων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών

Ιούλιος 09, 2018 - 16:24
0 σχόλια

Το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» με την υπ΄αριθμ. 24η/2018 (Θέμα: 3ο Οικονομικό) Πράξη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου επαναπροκυρήσσει Δημόσιο Τακτικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με γραπτές σφραγισμένες προσφορές σε ευρώ ,για μίσθωση ακινήτων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών Υπηρεσιών και Δομών του Ψυχιατρικού Τομέα του Π.Γ.Ν.

Λεωφορείο για την μετακίνηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης για την περφορά

Απρίλιος 04, 2018 - 17:22
0 σχόλια

Το απόγευμα της  Μ. Παρασκευής στο παρεκκλήσι του Ψυχιατρικού Τομέα του Π.Γ.Ν.Τρίπολης «ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ» θα τελεστεί στις 15.30 η Ακολουθία του Ιερού Επιταφίου, καθώς και η περιφορά του στο χώρο του Νοσοκομείου.

Οι προσερχόμενοι για καλύτερη εξυπηρέτησή τους μπορούν να χρησιμοποιούν από την πλατεία Αγίου Βασιλείου το λεωφορείο της Υπηρεσίας μας, που θα εκτελεί  δρομολόγια κάθε  δέκα πέντε  (15) λεπτά  & από ώρας 3.00 μ.μ.- 3.30.μ.μ.

Κέρασαν... τούρτα-Πινόκιο τον Τσίπρα οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics)

Απρίλιος 02, 2018 - 11:24
2 σχόλια

Τη Δευτέρα 2 Απριλίου διοργανώθηκε μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από την ΠΟΕΔΗΝ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση που οδηγούν τα ψυχιατρικά νοσοκομεία σε λουκέτο, όπως αναφέρουν.

«Στο σκοτάδι» το Ψυχιατρείο Τρίπολης

Νοέμβριος 09, 2017 - 12:39
2 σχόλια

Τριτοκοσμικές συνθήκες επικράτησαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, με τους ασθενείς να μένουν αποκομμένοι από τον πολιτισμό. Από τις 8 το πρωί  της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου έως λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα.

«Οι ψυχικά πάσχοντες δεν είναι άτομα δεύτερης κατηγορίας»

Οκτώβριος 10, 2017 - 09:37
0 σχόλια

«Ξυπνάς ένα πρωί κι έρχεσαι αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα, με μια άλλη ζωή την οποία όχι μόνο δεν επέλεξες εσύ αλλά δεν γνώριζες καν ότι υπάρχει. Στη νέα σου ζωή δεν υπάρχει κανείς άλλος παρά μόνον εσύ και η ασθένειά σου. Όνειρα, ελπίδες, φόβοι, ο εαυτός που γνώριζες, τα πάντα είναι διαφορετικά. Ο χρόνος λειτουργεί με άλλους ρυθμούς, ο κόσμος που μέχρι τότε ήξερες δεν υπάρχει. Και εσύ αποσβολωμένος προσπαθείς να καταλάβεις τι σου συμβαίνει. Γίνεσαι ξαφνικά θεατής της δικής σου ζωής!

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης