Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης

«Στο σκοτάδι» το Ψυχιατρείο Τρίπολης

Νοέμβριος 09, 2017 - 12:39
2 σχόλια

Τριτοκοσμικές συνθήκες επικράτησαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, με τους ασθενείς να μένουν αποκομμένοι από τον πολιτισμό. Από τις 8 το πρωί  της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου έως λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα.

«Οι ψυχικά πάσχοντες δεν είναι άτομα δεύτερης κατηγορίας»

Οκτώβριος 10, 2017 - 09:37
0 σχόλια

«Ξυπνάς ένα πρωί κι έρχεσαι αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα, με μια άλλη ζωή την οποία όχι μόνο δεν επέλεξες εσύ αλλά δεν γνώριζες καν ότι υπάρχει. Στη νέα σου ζωή δεν υπάρχει κανείς άλλος παρά μόνον εσύ και η ασθένειά σου. Όνειρα, ελπίδες, φόβοι, ο εαυτός που γνώριζες, τα πάντα είναι διαφορετικά. Ο χρόνος λειτουργεί με άλλους ρυθμούς, ο κόσμος που μέχρι τότε ήξερες δεν υπάρχει. Και εσύ αποσβολωμένος προσπαθείς να καταλάβεις τι σου συμβαίνει. Γίνεσαι ξαφνικά θεατής της δικής σου ζωής!

Νοσοκομείο πρώτης κατηγορίας με 420 κλίνες το Παναρκαδικό

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 16:15
4 σχόλια

Στα πλαίσια υλοποίησης των στόχων της, η Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε ο ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ του (αριθμ. ΦΕΚ 3320/2017 τ.Β΄) και πλέον το Νοσοκομείο μας αναβαθμίζεται σε Νοσοκομείο πρώτης κατηγορίας με 420 κλίνες και 150 κλίνες για τις δομές του Ψυχιατρικού Τομέα.

  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έως 25 Αυγούστου οι αιτήσεις για 2.868 προσλήψεις στο Υπουργείο Υγείας

Αύγουστος 17, 2017 - 14:03
0 σχόλια

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Υγείας (www.moh.gov.gr) και όλων των Υγειονομικών Περιφερειών η υπ’ αριθ. πρωτ.

Αναμένονται νέες προκηρύξεις θέσεων για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vid)

Ιούλιος 21, 2017 - 10:45
0 σχόλια

Για τα τρέχοντα θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης μίλησε ο διοικητής του κ. Πέτρος Τομάρας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Θέματα τα οποία ανέπτυξε ο διοικητής είχαν να κάνουν με τις προσλήψεις στο Νοσοκομείο, αλλά και για άλλα θέματα όπως το σύστημα Υγείας και τα εγκαίνια του  βρογχοσκοπικού εργαστηρίου.

Όπως ανέφερε, το Παναρκαδικό εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ασθενών, από ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το 20% των ασθενών που νοσηλεύονται ή ζητούν ιατρικές εξετάσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο προέρχεται από όμορους νομούς της Αρκαδίας.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης