Πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματης Γ' Εθνικής στις 28 Μαρτίου

Πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματης Γ' Εθνικής στις 28 Μαρτίου

Φεβρουάριος 22, 2021 - 19:36
1 σχόλια

Το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικήςκατηγοτίας  ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Οριστικές αποφάσεις δεν πάρθηκαν σχετικά με τον τρόπο που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και τι θα γίνει με άνοδο και υποβιβασμό ενώ το μόνο σημείο στο οποίο κατέληξαν τα μέλη της Επιτροπής ήταν ο ορισμός της 28ης Μαρτίου ως ημερομηνία επανέναρξης, σε περίπτωση που μέχρι τότε οι λοιμωξιολόγοι θα έχουν δώσει το «πράσινο φως» στις ομάδες για συμμετοχή σε επίσημα παιχνίδια.

Θα ακολουθήσει την Πέμπτη (25/2) συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων, στην οποία θα συζητηθεί η προκήρυξη του Πρωταθλήματος, οι αλλαγές που θα γίνουν, καθώς και το πώς θα προκύψει η άνοδος και ο υποβιβασμός.

Το μόνο δεδομένο, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι πως όσες ομάδες δεν συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα μετά την επανέναρξη θα υποβιβαστούν χωρίς κυρώσεις (πρόστιμα, αφαιρέσεις βαθμών κλπ.).

Όσο για το  ζήτημα των rapid test, τον τρόπο διεξαγωγής τους και ποιος θα αναλάβει το κόστος το ζήτημα βρίσκεται υπό διαβούλευση με την ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού και τη ΓΓΑ, ώστε το κόστος να αναληφθεί από την Πολιτεία μέσω των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν να γίνονται τα τεστ μέσω των κινητών συνεργείων του ΕΟΔΥ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.