Πινακίδα... ερωτεύτηκε μάντρα στην Αρκαδία! (pics)

Πινακίδα... ερωτεύτηκε μάντρα στην Αρκαδία! (pics)

Νοέμβριος 27, 2017 - 11:24
2 σχόλια

Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά: Καθώς έχτιζαν τη μάντρα τόσο κοντά της, η μοναχική πινακίδα με το βελάκι ξετρελάθηκε από έρωτα κι αγάπη: «Προς τα σένα έδειχνα όλη μου τη ζωή, και τώρα υπάρχεις! Είσαι δίπλα μου! Είσαι το άλλο μου μισό!».

Και έγινε το άλλο της μισό, αφού φρόντισαν και την έχτισαν μέσα στην πολυαγαπημένη της μάντρα!

Πάντως, πίσω από την πινακίδα το λέει καθαρά: Με δύο χρόνια φυλάκιση τιμωρείται όποιος την πειράξει.

Το χτίσιμο, άραγε, επιτρέπεται;

Αλλά στην Αρκαδία, στου Λουκά, συγκεκριμένα, από όπου και η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Κουτσουμπός στο Facebook, όλα μπερδεύονται γλυκά: το σύκο με το καρύδι, το κάστανο με το μέλι, οι πινακίδες με τις μάντρες...


2 Σχόλια

Οι πινακίδες δεν πρέπει να είναι σε ιδιωτικό χώρο. Αλλιώς τον καταπατάν. Εκτός και αν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έκτισε την μάντρα του εκτός ορίων και καταπάτησε δημόσιο χώρο.

Νεοέλληνας ιδιοκτήτης οικοπέδου & μάντρας, Αλβανός μάστορας. Βαλκάνιες υποθέσεις δηλαδή με έντονη οσμή τριτοκοσμίλας.....................................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.