Μία γιορτή για την υποδοχή του Χειμώνα με πολύ κέφι και χορό στην Αλωνίσταινα (pics,vid)

Μία γιορτή για την υποδοχή του Χειμώνα με πολύ κέφι και χορό στην Αλωνίσταινα (pics,vid)

Νοέμβριος 27, 2017 - 16:50
2 σχόλια

Και τη φετινή χρονιά υποδεχθήκαμε το Χειμώνα, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, το βράδυ, στην Αλωνίσταινα, στο γραφικό χωριό του Φαλάνθου.

Μία γιορτή που πλέον έχει γίνει θεσμός, αφού συμπλήρωσε αισίως 11 χρόνια. Μία γιορτή που προσελκύει επισκέπτες από όλην την Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Η Αρκαδία και ο Χειμώνας είναι έννοιες ταυτόσημες, όπως ταυτόσημα είναι η απόλαυση του Χειμώνα στην Αρκαδία.

Ο κ. Γιαννακούρας αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας βρέθηκε στη γιορτή που έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου.

Η Αρκαδία μας είναι υπέροχη όλες τις εποχές του Χρόνου αλλά το Χειμώνα είναι μοναδική και αξίζει μία επίσκεψη για να δείτε τα όμορφα χωριά της, να γευτείτε μοναδικές παραδοσιακές συνταγές και να νιώσετε την ξεχωριστή φιλοξενία των κατοικών της.

Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο να έρθει στην χειμωνιάτικη Αρκαδία και να γευτεί τα τοπικά μας προϊόντα, να μαγευτεί από τα ξεχωριστά τοπία μας και να νιώσει την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της.

Video: 

Γιορτή υποδοχής Χειμώνα στην Αλωνίσταινα


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.