Το «όσκαρ» της 17ης αγωνιστικής στον Καρύδα

Το «όσκαρ» της 17ης αγωνιστικής στον Καρύδα

Μάρτιος 02, 2015 - 16:43
0 σχόλια

Ο Σάκης Καρύδας ήταν για μία ακόμα φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πολύ σημαντικής νίκης του Αρκαδικού επί του Ερμή Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα όπως φυσικά και όλη η ομάδα του Αρκαδικού.

Ο έμπειρος γκαρντ του ΣΕΦΑ είχε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση τόσο στην επίθεση με τους 16 πόντους του και τις 7 ασίστ όσο και στην άμυνα με τα 4 κλεψίματα που είχε στο ενεργητικό του.

Η αθλητική ιστοσελίδα Super Basket.gr στην καθιερωμένη στήλη των ‘’οσκαρ’’ δίνει τον τίτλο του MVP της 17ης αγωνιστικής στον Σάκη Καρύδα και ασφαλώς είναι μέλος και της καλύτερης πεντάδας.

Αναλυτικά

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:

1. Σάκης Καρύδας (Αρκαδικός)

Ο Αρκαδικός έδειξε χαρακτήρα στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά, με τον μεγάλο του ηγέτη, Σάκη Καρύδα, να κάνει θραύση σε όλους τους τομείς: 16 πόντοι, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα συνέθεσαν μια εντυπωσιακή παρουσία για τον έμπειρο πλέι μέικερ.

2. Αλέξης Κυρίτσης (Δόξα Λευκάδας)

Ίσως αδικούμε τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος ήταν επίσης εκπληκτικός, όμως MVP του μεγάλου ντέρμπι της Δόξας με το Ψυχικό ήταν ο Αλέξης Κυρίτσης. Ο έμπειρος γκαρντ / φόργουορντ σταμάτησε στους 25 πόντους με 7/9 ελεύθερες βολές και 9/13 δίποντα, κάνοντας θραύση απέναντι στην αντίπαλη άμυνα.

3. Νίκος Κόκκαλης (Αετός)

Μια ακόμη ηγετική εμφάνιση από τον Νίκο Κόκκαλη, ο οποίος ήταν έβλεπε το αντίπαλο καλάθι σαν βαρέλι, έχοντας 23 πόντους με 1/1 ελεύθερη βολή και 11 εύστοχα δίποντα σε 12 προσπάθειες που επιχείρησε!!!

4. Γιάννης Λιανός (ΟΦΗ)

Ο ΟΦΗ άντεξε την πίεση του φοβερά μαχητικού Εθνικού, επικρατώντας στις λεπτομέρειες. Ο Γιάννης Λιανός έκανε πράγματα και θαύματα στην επίθεση, σκοράροντας 27 πόντους με 7/12 δίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε και 6 ριμπάουντ.

5. Μιχάλης Περράκης (Λαύριο)

Το Παγκράτι πάλεψε το ματς στο Λαύριο και ο τραυματισμός του Σάκη Γιαννακόπουλο δημιούργησε ανισορροπίες στο συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη. Όμως, στην κρίσιμη τελευταία περίοδο, ο Μιχάλης Περράκης μετατράπηκε σε «killer» και με 4/4 τρίποντα σε αυτό το διάστημα και 17 πόντους συνολικά, ήταν ο «σημαιοφόρος» της σπουδαίας επικράτησης.

MVP:

Σάκης Καρύδας (Αρκαδικός)

HERO OF THE NIGHT:

Νίκος Μποχωρίδης (ΟΦΗ)

Ο ΟΦΗ τα… χρειάστηκε απέναντι στον Εθνικό και χρειάστηκαν οι 2/2 βολές του Νίκου Μποχωρίδη στα 4» πριν το τέλος. Ο γκαρντ των Κρητικών αποδείχτηκε… τέρας ψυχραιμίας σε ένα κρίσιμο σημείο, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Βαγγέλης Ζιάγκος (Δόξα Λευκάδας)

Μεγάλη νίκη για τη Δόξα Λευκάδας, που παρά το κακό της ξεκίνημα, παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου και σε αυτό καταλυτικό ρόλο παίζει η παρουσία του Βαγγέλη Ζιάγκου. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ κατηύθυνε εξαιρετικά την ομάδα του και στο ντέρμπι με το Ψυχικό, παίρνοντας μια πειστική νίκη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.