Παρουσία πολιτών η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (photos+video)

Παρουσία πολιτών η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (photos+video)

Μάρτιος 02, 2015 - 16:56
0 σχόλια

Λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, λίγοι είναι οι πολίτες οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο στο οποίο συνεδριάζει το συμβούλιο. Διακριτική είναι η παρουσίαση της Αστυνομίας, καθώς μπροστά στην είσοδο υπάρχουν 2 αστυνομικοί και ο έλεγχος στο τετράγωνο είναι διακριτικός.

Δεν έχει ξεκινήσει η συνεδρίαση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00.

Σημειωτέον ότι η συνεδρίαση μεταφέρθηκε στον δεύτερο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Σαφώς ο χώρος είναι αρκετά περιορισμένος και, όπως αναμένεται, οι πολίτες που θελήσουν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση θα δυσκολευτούν, λόγω έλλειψης χώρου.

Ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης αναμένεται να κάνει μια ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ζήτημα των απορριμμάτων και για την προσωρινή λύση την οποία ανακοίνωσε το μεσημέρι, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Πολίτες στη συνεδρίαση του Περιφερειακου συ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.